Samarbeidspartnere

Sandefjord Næringsforening, Sandefjord kommune og over 60 sponsorbedrifter er med på Tenk Sandefjord prosjektet. Bli kjent med våre samarbeidspartnere her.

Skagerrak Sparebank

Skagerrak Sparebank er resultatet av en sammenslåing mellom Andebu Sparebank, Larvikbanken og Skagerrak Sparebank. Vi tilbyr gode løsninger og personlig rådgivning til både privatpersoner og bedrifter.
Les mer

BASF

BASF Sandefjord er spesialister på produksjon av aktive farmasøytiske ingredienser og kosttilskudd av høykonsentrerte omega 3-fettsyrer.
Les mer

Handelsbanken

Handelsbanken kan vise til positiv utvikling i sine kontorer på brygga i Sandefjord, og har høy kundetilfredshet som et av sine store satsingsområder.
Les mer

Innowin

Vekstselskapet Innowin AS hjelper bedrifter å lykkes med utvikling og innovasjon.
Les mer

Jotun

Jotun er en av verdens største malingprodusenter. Konsernet er til stede i alle verdenshjørner, men alt styres fra hovedkontoret i Sandefjord.
Les mer

Komplett

Komplett har vært Norges største nettbutikk i mer enn 20 år, og er en av de største arbeidsplassene i landets netthandelshovedstad.
Les mer

Matbørsen

Matbørsen på Borgeskogen i Sandefjord selger ferdigmat for 650 millioner kroner i året. Familiebedriften har lang historie og store ambisjoner.
Les mer

Sandefjord Byen Vår

Sandefjord Byen Vår brenner for sentrum som møteplass, handelsarena og midtpunkt for all byutvikling. Ambisjonen er intet mindre enn å skape Norges beste bysentrum i Norges beste by.
Les mer

Sandefjord kommune

Sandefjord er en attraktiv og veldrevet kommune med solid økonomi. Omkring 5.000 mennesker har kommunen som sin arbeidsgiver.
Les mer

Sandefjord Næringsforening

Med fire fulltidsansatte og over 570 medlemsbedrifter er Sandefjord Næringsforening en viktig samarbeidspartner, stemme og møteplass for næringslivet.
Les mer

Tenden

Tenden Advokatfirma er et av de største i landet utenfor Oslo. For å oppnå gode resultater videre, vil spesialistkompetanse og samarbeidsevne være avgjørende.
Les mer

Allegro

Allegro – byrået der kommunikasjon møter teknologi!
Les mer

A/S Thor Dahl

A/S Thor Dahl har skapt verdier i Sandefjord i over 130 år. Skipsfart er byttet ut med eiendom, men det er fortsatt blå utsikt som gjelder.
Les mer

Berg Allum

I 2010 startet ekteparet Per og Helene Berg Allum det kommunikasjons- og konsulentselskapet de skulle ønske fantes da de selv var kunder.
Les mer

BK Gruppen

BK er et moderne grafisk design- og produksjonshus med over 35 års erfaring som tilbyr komplette tjenester innenfor: Design – Emballasje – Trykksaker – Profilartikler – Skilt & dekor – Webshop - Varehotell
Les mer

Brødr. Berggren

Fiskeforretningen Brødrene Berggren er en institusjon på brygga i Sandefjord. Familiebedriften har holdt det gående siden 1911 og har aldri sprellet friskere.
Les mer

Byggmester Torolf Stenersen

Byggmester Torolf Stenersen utfører tømrer- og snekkertjenester i stor skala. Håndverkerbedriften har blitt 25 år, og henter stadig nye medarbeidere.
Les mer

Carl C Fon

Med 25 års fartstid og NCC som eier, vokser maskinentreprenørfirmaet Carl C Fon i Sandefjord sterkt. Målet er å doble omsetningen innen 2020.
Les mer

Trimit

Trimit er en IT-bedrift i Sandefjord med internasjonalt fokus. Selskapet er stadig på jakt etter nye medarbeidere.
Les mer

DNB

Norges største bankkonsern har lange tradisjoner i Sandefjord. DNB tilbyr alle banktjenester, og har flyttet inn i nyoppussede lokaler i sentrum.
Les mer

Enfinity

Enfinity holder til i freshe lokaler, på Aagaards Plass, midt i sentrum, der de utvikler og designer nettløsninger for flere av Norges mest kjente bedrifter og butikkkjeder.
Les mer

Fjellsport

Fjellsport.no er en av de mange netthandlerne i Sandefjord, og en frittstående butikk for alle som er interessert i tur og friluft.
Les mer

Grans Bryggeri

Grans Bryggeri har laget brus og øl i mer enn 100 år, og er en av landets svært få gjenværende privateide bryggerier.
Les mer

Gokstad Apotekene

Gokstad Apotekene er en lokal apotekgruppe i Sandefjord. Du finner dem i Andebu, på Pindsle, på Åsane og på Kilen
Les mer

Hjertnes Eiendom

Hjertnes Eiendom AS har sitt utspring fra Hotvedtmoen Eiendomsselskap AS som ble etablert i 1977. Selskapet er i dag et eiendomsutviklings- og forvaltningsselskap med en portefølje på ca. 180.000 m2.
Les mer

KPMG Sandefjord

Høsten 2016 ble tre Vestfold-kontorer samlokalisert, og KPMG Sandefjord er nå én av revisjons- og konsulentkonsernets 26 avdelinger i Norge.
Les mer

Malermestrene Jensen

Firmaet ble etablert i 1966 av Maler- og Byggtapetsermester Reidar Johansen. I dag drives bedriften av Malermestrene Johnny J. Jensen og Anna Furhoff Jensen med en solid og allsidig stab av flinke håndverkere.
Les mer

Marine Installasjon

Marine Installasjon er en pålitelig underleverandør for verksteds- og offshoreindustrien. Gjennom sine ansatte og gode rutiner skal selskapet innfri kundens krav og ønsker 100%
Les mer

Metro Branding

Metro Branding bygger sterke merkevarer, og er blant annet med på «Tenk stort, tenk Sandefjord». Målet er å bli Norges råeste kommunikasjonsbyrå.
Les mer

Nextcom

Forrige gang gründerne bak Nextcom Evolution fulgte IT-drømmen, vokste de for fort. Nå bygger Sandefjord-selskapet sten for sten - men ambisjonene er skyhøye.
Les mer

PwC Vestfold

PwC Vestfold er del av et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskaping.
Les mer

Reklameservice

Reklameservice startet opp som et serviceorgan innen reklame i Sandefjord, men har vokst kraftig med årene.
Les mer

Seim Maskin

Seim Maskin har skaffet seg en solid posisjon i Sandefjord. Med brede smil og stor stå på-vilje vokser gravefirmaet til gründer Øystein Seim jevnt og lønnsomt.
Les mer

Skaun Advokatfirma

Skaun Advokatfirma er spesialisert på fagområdene kjøps- og kontraktsrett, arbeidsrett, eiendomsrett og familierett.
Les mer

Speed Motorcenter

Speed Motorcenter er en av landets største Yamaha og BMW forhandlere.
Les mer

iteam

Så Lett Data er den tidligere Komplett-forretningen som sørger for at IT virker optimalt - for private og bedrifter.
Les mer

Teknomed

Teknomed AS produserer og tilpasser ortopediske hjelpemidler. Avanserte proteser og annet medisinsk utstyr har ført til både Gaselle-status og gründerpriser for Sandefjord-selskapet.
Les mer

Terki

Terki Software har et av Norges fremste utviklermiljøer, og er en leverandøruavhengig teknologiekspert.
Les mer

TORP Sfj. lufthavn

Med over 30 direkteruter, er TORP Sandefjord lufthavn den største huben i vår region. Herfra kan du fly til spennende destinasjoner i hele Europa.
Les mer

Wood

Wood leverer tjenester til olje- og gassindustrien både i Norge og internasjonalt. Selskapet har lang historie i Sandefjord, og krysser fingrene for at pilene i oljebransjen snart snur.
Les mer

Henka Revisjon

Henka Revisjon AS leverer revisjons- og rådgivningstjenester til et bredt spekter av små, mellomstore og store virksomheter. Vi har fokus på tilstedeværelse, tilgjengelighet og gode relasjoner til våre kunder.
Les mer

Guard

Guard er en markedsledende automasjonsleverandør og systemintegratør som utvikler banebrytende teknologi i IT/OT-konvergensen, men vårt største konkurransefortrinn ligger i det gode arbeidsmiljøet.
Les mer

HLO revisjon & rådgivning AS

HLO revisjon & rådgivning AS jobber med revisjon og rådgivningstjenester. Vi holder til sentralt i Sandefjord sentrum. Vi jobber med næringsliv primært i Østlandsområdet og har levert revisjonstjenester siden 1979. Våre kunder varierer fra små nyetablerte bedrifter til store virksomheter.
Les mer

Capgemini

Capgemini er et globalt konsulentselskap med over 30 års virksomhet i Norge, som spesialiserer seg på teknologi og digital transformasjon.
Les mer

Bouvet

Bouvet er et norsk konsulentselskap som bistår bedrifter og samfunnsaktører i alle bransjer. Vi er stolte av å bidra i utviklingen av fremtidens samfunn i Sandefjord.
Les mer

Gurusoft

Gurusoft er et innovativt programvareselskap med godt over 400 kunder, omlag 40 ansatte og hovedkontor i Sandefjord
Les mer

Hvaltorvet

Hvaltorvet – det meste til de fleste. Kjøpesenteret i Sandefjord med 55 butikker og 434 parkeringsplasser.
Les mer

BK dekorima AS

BK dekorima AS er blant Norges største og ledende skilt- og dekorprodusenter med stort produksjonsanlegg på Nordre Fokserød.
Les mer

Termoenergi

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger.
Les mer

Kinnarps

Kinnarps leverer helhetsløsninger til kontor, skole og helse / pleie med fokus på design, ergonomi og bærekraftige løsninger.
Les mer

Signo Vivo

Signo Vivo gir landsdekkende bo- og tjenestetilbud til døve, hørselshemmede, døvblinde og andre som har behov for tilrettelagte tiltak og tjenester i et tegnspråklig kommunikasjonsmiljø.
Les mer

BDO

BDO er et globalt rådgivnings- og revisjonsselskap med 60 kontorer over hele Norge
Les mer

Draga

Draga ble grunnlagt i 2015 av tre senior data- og IT-spesialister fra olje- og gassindustrien, og vår ambisjon er å transformere og effektivisere måten den fungerer på.
Les mer

Fosstech

Fosstech leverer løsninger i verdensklasse for havrom og ekstreme miljøer
Les mer

IDÉ House of Brands

IDÉ House of Brands er Nordens ledende leverandør av produktmedia, dvs profilartikler, firmagaver og tekstiler til din bedrift.
Les mer

NORIA

Noria er et spesialisert IT-selskap med dype røtter i Sandefjord. I over 30 år har vi levert banebrytende produkter og tjenester til banker og forsikringsselskaper i Norge og Europa, og aldri har vi vært i større vekst enn vi er nå!
Les mer