NORIA

Noria er et spesialisert IT-selskap med dype røtter i Sandefjord. I over 30 år har vi levert banebrytende produkter og tjenester til banker og forsikringsselskaper i Norge og Europa, og aldri har vi vært i større vekst enn vi er nå!

Noria er et spesialisert IT-selskap med dype røtter i Sandefjord. I over 30 år har vi levert banebrytende produkter og tjenester til banker og forsikringsselskaper i Norge og Europa, og aldri har vi vært i større vekst enn vi er nå! Eventyret startet i 80-tallets Sandefjord og nå har vi tillegg kontorer i Oslo, Bergen, og Ho Chi Minh i Vietnam.

Vi i Noria er veldig stolte av vår status som et ledende kompetansehus innen finanssektorens IT-løsninger. Vi oppmuntrer våre ansatte til å til fordype seg i sine interessefelt og til å utvikle sin kjernekompetanse. Hos oss i Sandefjord, og på alle våre kontorer, oppfordrer vi til fleksibilitet og frihet til å styre egen hverdag og forme egen karrierevei.

Å jobbe i Noria handler om mer enn karriere. Vi vet at fornøyde ansatte er nøkkelen til vår suksess, og vi streber etter å skape et miljø der du kan trives både profesjonelt og personlig. Gjennom årene har vi skapt et unikt miljø på vårt kontor her i Sandefjord. Vi jobber for å ha en lettbent organisasjon, en kultur med takhøyde og humor, og et arbeidsmiljø med fokus på faglig tyngde og samarbeid. Her finner du karrieresiden vår

Fakta

  • Omsetning: 170 millioner
  • Antall ansatte: 110
  • Adresse: Skiringssalveien 9, 3211 Sandefjord
  •  
  • https://www.noria.no/