Hjem til jul

"Hjem til jul" er arrangementet for deg som leter etter jobb, skal lete etter jobb eller rett og slett er nysgjerrig på jobbmarkedet i Sandefjord. Enten du er utflyttet Sandefjording, bor i Sandefjord eller kanskje vurderer mulighetene for flytte til Sandefjord, da bør du få med deg dette arrangementet.

Hjem til jul samler spennende bedrifter i Sandefjord som er på jakt etter nye medarbeidere. Her får deltakerne en smakebit av hva det mangfoldige næringslivet i Sandefjord har å by på og en unik mulighetene til å møte bedriftene ansikt til ansikt. Det kan være vanskelig å skille seg ut i søkerbunken, gjennom Hjem til jul ønsker vi å skape en arena hvor ansettelsesprosessen starter med noe annet enn kun en polert CV og søknad. 

Dette arrangementet er verdifullt både for deltakerne og bedriftene. En ansettelse gjennom dette arrangementet er veldig tids- og kostnadsbesparende for bedriftene, og vi ser at flere og flere bedrifter ønsker å være med på arrangementet for hvert eneste år. 

Dette er helt klart årets hyggeligste jobbintervju. Gjør det til en del av julefeiringen, så blir bonusen at du kanskje får deg ny jobb til jul. 

Nærmere informasjon om tid og sted samt påmelding for årets Hjem til jul kommer på senhøsten.