Hjem til jul

"Hjem til jul" er arrangementet for deg som leter etter jobb, skal lete etter jobb eller rett og slett er nysgjerrig på jobbmarkedet i Sandefjord. Enten du er utflyttet Sandefjording, bor i Sandefjord eller kanskje vurderer mulighetene for flytte til Sandefjord bør du få med deg dette arrangementet.

Hjem til jul samler spennende bedrifter i Sandefjord som er på jakt etter nye medarbeidere. Her får deltakerne en smakebit av hva det mangfoldige næringslivet i Sandefjord har å by på og en unik mulighetene til å møte bedriftene ansikt til ansikt. Det kan være vanskelig å skille seg ut i søkerbunken, gjennom Hjem til jul ønsker vi å skape en arena hvor ansettelsesprosessen starter med noe annet enn kun en polert CV og søknad. 

Dette er helt klart årets hyggeligste jobbintervju. Gjør det til en del av julefeiringen, så blir bonusen at du kanskje får deg ny jobb til jul. 

Her kan du lese om noen av de som har fått seg jobb gjennom tidligere Hjem til jul arrangementer: 
Mathilde Jacobsen Blaasvær fikk jobb i Berg Allum: les saken her 
Gaute Terland fikk jobb i Easyweb og ble partner: les hele saken her

 

22. desember 2022 arrangerte vi Hjem til jul for åttende gang. Det populære arrangementet hadde venteliste både for jobbsøkerne og bedrifter som ønsket å være med. 150 personer var samlet på Pir4, til mat, mingling, konkurranser, pitcher og spennende møter med 27 bedrifter fra ulike bransjer. Her var det både studenter som var hjemme til jul og håpet å møte sin fremtidige arbeidsgiver på arrangementet, til mer etablerte med mange års erfaring fra arbeidslivet. Det var altså godt mangfold i både alder og erfaring blant jobbsøkerne, og bedriftene rapporterte om mange spennende møter og interessante kandidater. 3 ansettelser ble gjort raskt etter arrangementet etter full match på Hjem til jul:)