Hjem til jul

"Hjem til jul" er arrangementet for deg som leter etter jobb, skal lete etter jobb eller rett og slett er nysgjerrig på jobbmarkedet i Sandefjord. Enten du er utflyttet Sandefjording, bor i Sandefjord eller kanskje vurderer mulighetene for flytte til Sandefjord bør du få med deg dette arrangementet.

Det er omdømmeprosjektet Tenk Sandefjord som står bak arrangementet, og Hjem til jul samler spennende bedrifter i Sandefjord som er på jakt etter nye medarbeidere. Her får deltakerne en smakebit av hva det mangfoldige næringslivet i Sandefjord har å by på og en unik mulighetene til å møte bedriftene ansikt til ansikt. Det kan være vanskelig å skille seg ut i søkerbunken, gjennom Hjem til jul ønsker vi å skape en arena hvor ansettelsesprosessen starter med noe annet enn kun en polert CV og søknad. 

Dette er helt klart årets hyggeligste jobbintervju. Gjør det til en del av julefeiringen, så blir bonusen at du kanskje får deg ny jobb til jul. 

Her kan du lese om noen av de som har fått seg jobb gjennom tidligere Hjem til jul arrangementer. Etter Hjem til jul 2022 var det hele seks rekrutteringer: Hjem til jul er en suksess

21. desember 2023 arrangerte vi Hjem til jul for niende gang. Det populære arrangementet var flyttet til Harmonie arena for å få plass til så mange jobbsøkere og bedrifter som mulig. 34 bedrifter og 200 jobbsøkere fikk plass på arrangementet, og 70 jobbsøkere ble dessverre stående på venteliste. Harmonie arena var pyntet til fest, og snømaskin fra taket både åpnet og avsluttet årets arrangement. Mat, bar, mingling, konkurranser, pitcher og spennende møter mellom potensielle nye arbeidsplasser og medarbeidere stod på programmet. Blant jobbsøkerne var det alt fra studenter som var hjemme til jul og håpet å møte sin fremtidige arbeidsgiver, Sandefjordinger som er på jobbsøk, til potensielle innflyttere som er nysgjerrig på hva jobbmarkedet i Sandefjord har å by på. Alt fra førsteårsstudenter i starten av 20-årene til mer etablerte med mange års erfaring fra arbeidslivet i slutten av 50-årene er å finne på dette arrangementet. Det er også veldig stor variasjon i bedrifter og hva de er på utkikk etter, så dette mangfoldet i både alder og erfaring blant jobbsøkerne går hånd i hanske med bedrfitenes ulike behov. 
Bedriftene rapporterte om mange spennende møter og interessante kandidater, og nå blir det mange spennende oppfølgingsmøter i ukene som kommer. Vi krysser fingrene for mange matcher og rekord i rekrutteringer :)