Ledige stillinger i Sandefjord

På utkikk etter ny jobb? Da er Sandefjord stedet!
Sandefjord har et veldig spennende og variert næringsliv, som både består av små gründerbedrifter og store lokomotiver med internasjonal virksomhet. Sandefjord er preget av et robust privat næringsliv, og er i Norgestoppen på næringsvariasjon. Den store variasjonen i bransjer og yrker, gjør at mulighetene for å finne drømmejobben her i Sandefjord veldig stor.
Her er mulighetene mange, sjekk ut ledige stillinger her!

Her kan du lese om Pia og Øyvind som fant drømmejobben og drømmehuset i Sandefjord

Advokat

Skaun Advokatfirma vokser, og vi vurderer nå å knytte til oss 1-2 nye partnere. Skaun Advokatfirma betjener privatmarkedet, næringsmarkedet og det offentlige, med primært nedslagsfelt i Vestfold/Telemark-regionen.
Les mer

Summer Internship

BDO er et globalt rådgivnings- og revisjonsselskap og et av Norges største kompetansehus. For deg som ønsker en utfordrende, morsom og lærerik sommerjobb sommeren 2024, tilbyr BDO et unikt Summer Internship ved Vestfold-kontoret.
Les mer

Nyutdannede høsten 2024

BDO er et globalt rådgivnings- og revisjonsselskap og et av Norges største kompetansehus. Nå søker de nyutdannede til revisjon, Business Services, Corporate Finance M&A, Corporate Tax Comliance og Komersiell utvikling & salg
Les mer

Teknisk sjef

Hjertnes Eiendom AS er et regionalt eiendomsselskap med sterk lokal forankring i Sandefjord og omegn. Nå søker vi ny teknisk sjef, med ansvar for daglig drift, vedlikehold og teknisk oppfølging av våre eiendommer.
Les mer

Konsulent

Vekstselskapet Innowin AS hjelper bedrifter å lykkes med utvikling og innovasjon. Innowin ble etablert i 2013. Du finner oss i flotte lokaler på Kullerød.
Les mer

Backend utvikler

Komplett har vært Norges største nettbutikk i mer enn 20 år, og er en av de største arbeidsplassene i landets netthandelshovedstad. Nå søker de en erfaren Backend utvikler til deres team.
Les mer

Jurister, advokatfullmektiger og/eller advokater

KPMG Law Advokatfirma AS i Drammen og Sandefjord er i vekst - vil du være med på laget? Vi søker markedsorienterte jurister, advokatfullmektiger og/eller advokater med erfaring innen forretningsjus med særlig vekt på selskapsrett, skatt, avgift eller eiendom til vårt kontor i Drammen og Sandefjord.
Les mer

AUDIT – Åpen søknad nyutdannet

Vi vokser og er på utkikk etter flere flinke kollegaer! KPMG Audit søker deg som er nyutdannet til våre kontorer i Sandefjord og Porsgrunn. Bare ta kontakt om det skulle være aktuelt for deg eller noen du kjenner!
Les mer

Salgsdirektør B2B

Connections AS er Vestfolds største reisevarehus med avdelinger for forretningsreiser, firmaturer og events samt sportsreiser. Nå ser vi etter en person med sterk forretningsforståelse og med solid erfaring og ekspertise innen salg.
Les mer