Ledige stillinger i Sandefjord

Sandefjord har et veldig spennende og variert næringsliv, som både består av små gründerbedrifter og store lokomotiver med internasjonal virksomhet. Sandefjord er preget av et robust privat næringsliv og er i norgestoppen på næringsvariasjon. Her er mulighetene mange, sjekk ut ledige stillinger her!

Energirådgiver

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Termoenergi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et uformelt, hyggelig og faglig solid miljø.
Les mer

Backend Utvikler

Komplett har vært Norges største nettbutikk i mer enn 20 år, og er en av de største arbeidsplassene i landets netthandelshovedstad. Nå søker de en positiv og engasjert Senior Operativ Innkjøper til deres team.
Les mer

Tax Manager

Jotun er en av verdens største malingprodusenter. Konsernet er til stede i alle verdenshjørner, men alt styres fra hovedkontoret i Sandefjord.
Les mer

Customer Success Manager

Locus Solutions utvikler og leverer forretningskritiske IT-løsninger av høy kvalitet til nødetater, sikkerhetsselskaper og transportnæringen. Nå leter de etter en som ønsker å gjøre en forskjell.
Les mer

Kommunalsjef for helse, sosial og omsorg (HSO)

Kommunalområde helse, sosial og omsorg (HSO) er kommunens største kommunalområde. Som kommunalsjef vil du være en sentral deltaker i den strategiske utviklingen av kommunen, samtidig som du leder driften og utviklingen av en viktig del av kommunens tjenestetilbud til innbyggerne.
Les mer

Ledige stillinger i BM-teamet

Andebu Sparebank har Vestfolds mest fornøyde kunder, banken er i sterk vekst og står foran en spennende fusjon. Nå søker vi en offensiv rådgiver og en resultatorientert teamleder for vårt team på bedriftsmarkedet (BM).
Les mer