Torp Sandefjord lufthavn

Torp Sandefjord lufthavn er Norges største privateide lufthavn med mer enn 2 000 000 reisende i året. Torp Sandefjord lufthavn ligger kun 10 minutter med bil og tre minutter med tog fra sentrum.
©Atle Slettingdalen

Fra Torp kommer du deg enkelt videre til resten av verden. Flyselskapene som opererer på Torp er blant annet Widerøe, KLM, Ryanair, Wizz Air og Norwegian samt charteroperatører som Ving, TUI og Apollo.  

Torp er viktig for næringslivet i hele regionen vår og spesielt for de som har aktiviteter i andre land og landsdeler. For disse bedriftene er Torp avgjørende. Samtidig er Torp avhengig av at nytt næringsliv etablerer seg i området, og blir her.

Som forretningsreisende har du store fordeler av å bruke Torp, ikke bare er det tidsbesparende på grunn av den korte veien til flyplassen, men du slipper køer og ventetid – det er raskt og enkelt fra innsjekk til gate. Som feriereisende kan du reise direkte til flere av Europas spennende storbyer, Øst-Europas perler og selvfølgelig til sol- og badedestinasjoner sydover på kartet.

Amsterdam og København er de store hubbene (knutepunktene) fra Torp. Herfra kommer du deg, med daglige avganger, enkelt videre med KLM og Widerøe og deres partnere til resten av verden.

Parkering er enkelt på Torp. Og nært. Like utenfor døren, i parkeringshus eller på en av de mange el-bil-ladeplassene.