Tenk stort-prisen

Tenk stort-prisen hedrer hvert år en Sandefjord-bedrift som har utmerket seg positivt innenfor et gitt tema. Det er PwC og Sandefjord Næringsforening som deler ut prisen, og i år deles prisen ut for fjerde gang. Alle kan nominere sin favoritt, og en jury plukker ut 5 finalister blant de nominerte. Vinneren blir annonsert på julefrokosten til Sandefjord Næringsforening.

Tenk stort-begrepet viser til at Sandefjord har en kultur og historie for å våge og satse. Mange gründere og bedriftsledere har tatt sjanser – og lykkes! Begrepet peker også på mangfoldet i næringslivet – her er det et utall små og store bedrifter i mange bransjer.

Tenk stort-prisen 2022 skal kåre den bedriften i Sandefjord som er best på OMSTILLING. Vi er inne i en tid hvor nytenkning og endringer preger arbeidshverdagen til de fleste bedrifter, derfor ønsker vi å hedre en Sandefjordsbedrift som utmerker seg innen omstilling.
Vår definisjon av omstilling er bedrifter som utvikler seg for morgendagen, tenker stort, tilpasser seg trender i tiden, har en sterk kultur, fanger opp og utvikler nye produkter og/eller tjenester, er gode på endringsledelse og som iverksetter tiltak for å sikre egen konkurransekraft eller tilbyr tjenester som hjelper andre til å omstille seg. 

Nomineringen av kandidater startet 01. september og pågår fram til 31. oktober. Prisen deles ut på julefrokosten til Sandefjord Næringsforening 16. desember.

 

Juryen består av:
Juryleder Anita Krohn Traaseth (næringslivsleder)
Kristin Saga (Regiondirektør NHO)
Kjell Terje Ringdal (PR- og kommunikasjonsekspert)