BDO

BDO er et globalt rådgivnings- og revisjonsselskap med 60 kontorer over hele Norge

Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er autoriserte regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 2.200 ansatte og mer enn 60 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO tilstede i 164 land og teller i overkant av 111.000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

I Vestfold er vi om lag 40 ansatte, både regnskapsførere og revisorer.

Mulighetene i BDO:
I BDO går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Du kommer til et selskap i sterk vekst, der du får påvirke, lære og utvikle deg. Fremfor alt blir du en del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse – hvor vi spiller hverandre gode, aksepterer feilskjær og tåler andres suksess.

Drøm det. Gjør det.

 

Nytt kontor på Tassebekk
I BDO går vi på jobb for å gjøre en forskjell.

Fakta