Draga

Draga ble grunnlagt i 2015 av tre senior data- og IT-spesialister fra olje- og gassindustrien, og ambisjonen er å transformere og effektivisere måten denne bransjen fungerer på.
På bildet fra venstre: Tonia Pedersen CIO, Kent Andersen CTO og Ken Lie-Haugen CEO

Draga er et ingeniør- og IT selskap, etablert i 2015, som spesialisere seg på smarte, unike digitale løsninger, spesielt innen olje og gass bransjen, men også for andre bransjer. Våre ingeniører har høy kompetanse innen prosess, elektro, automasjon, instrument, og IT, og har mer enn 20 års erfaring.

Vi kombinerer ingeniør- og IT kunnskaper for å skreddersy sømløse digitale løsninger til kundene våre. Vi har stor tro på at våre unike digitale løsninger er effektive, og kostnadsbesparende. Kundene våre er store norske oljeselskaper.

Vi er opptatt av mangfold og inkludering, og i 2021 mottok vi Tenk stort-prisen i Sandefjord for nettopp mangfold. Vi er også Globale Sandefjord ambassadør.  I 2023 ble vi Gaselle- bedrift.

Draga har pr i dag 23 ansatte. Vi er et voksende selskap, og kontorene våre finner du i Stavanger, Sandefjord, Thailand, og Singapore.  
Besøk gjerne våre sosiale medier: LinkedIn og Facebook    Eller se vår video her. 

 

Fakta

  • Omsetning: 30 millioner
  • Antall ansatte: 23
  • Adresse: Nordre Kullerød 20
  •  
  • Nordre Kullerød 20