Speed Motorcenter

Den tradisjonsrike motorsykkelforretningen Speed Motorcenter gir full gass ved E18 i Sandefjord. Målet er å bli best i Norge.

Speed Motorcenter har holdt det gående i 45 år, og har en solid posisjon i motorsykkelmiljøet. Forretningen som selger nye motorsykler fra BMW og Yamaha – samt brukte sykler av alle fabrikat – omsetter for over 60 millioner kroner i året, og har 15 ansatte.

Ambisjonsnivået er det ingenting i veien med:

* Visjonen er å bli Norges største og mest lønnsomme MC-senter.

* Målet er å være MC-kundenes førstevalg på Østlandet.

Offensiv satsing

Speed Motorcenter selger ikke bare sykler. I produktsortimentet inngår også deler, rekvisita og øvrig utstyr – samt kjøreutrustning. Selskapet har vært en nasjonal aktør med kunder fra hele Norge mer eller mindre helt siden starten tilbake i 1970 (har vært etablert i Sandefjord siden 1971), og planlegger å fortsette å kapre nye markedsandeler.

Det skal blant annet skje gjennom fokus på tilstedeværelse i miljøer og markeder der MC-interesserte kunder ferdes. Speed Motorcenter skal også fortsette en offensiv satsing for å nå bredt ut med produktene sine, og bedriften anslår selv at salg og markedsføring – i tillegg til teknisk kunnskap – vil være den avgjørende kompetansen i forbindelse med ledige stillinger de kommende årene.

Se mer informasjon på www.speedmc.no.

Fakta

  • Omsetning: 60 millioner
  • Antall ansatte: 15
  • Adresse: Skolmar 30, 3232 Sandefjord
  •  
  • www.speedmc.no