Brødrene Berggren

Fiskeforretningen Brødrene Berggren er en institusjon på brygga i Sandefjord. Familiebedriften har holdt det gående siden 1911 og har aldri sprellet friskere.
TRADISJONSRIK: Brødrene Berggren har solgt sjømat i Sandefjord i over 100 år.

Brødrene Berggren er en av landets eldste fiskeforretninger. Den er også en av de mest kjente og velrenomerte, både blant lokalbefolkningen i Sandefjord og alle hytteturistene som kommer hit om sommeren.

Ledelsen har som målsetning å bevare tradisjonell drift av bedriften, og for all fremtid sikre at den er en næringsutøver som bidrar til en aktiv og livskraftig lokal fiskerinæring.

Brødrene Berggren har cirka 40 ansatte og omsetter for omkring 80 millioner årlig. Forretningen er en kjent detaljist, men er også en aktiv og betydelig produsent og grossist som leverer til blant annet dagligvarebutikker, restauranter, hoteller, institusjoner og andre grossister.

Bedriften betjener tre fiskemottak – på Hvasser, i Stavern og Sandefjord – og her tar forretningens ansatte imot om lag 500 tonn sjømat i året. Videre har forretningen lagt flere milepæler bak seg de seneste årene.

Blant disse er et helt nytt bygg på brygga i Sandefjord. Det er også blitt åpnet en god og populær restaurant i dette bygget, nemlig Brygga 11, med mesterkokk Geir Skeie i spissen. I tillegg vant Brødrene Berggren prisen «Hjerte for byen» i 2014, en pris som deles ut av PwC, Byavisa og Sandefjord Næringsforening hvert år.

Les mer på www.brodreneberggren.no.

Fakta