Seim Maskin

Seim Maskin har skaffet seg en solid posisjon i Sandefjord. Med brede smil og stor stå på-vilje vokser gravefirmaet til gründer Øystein Seim jevnt og lønnsomt.

Seim Maskin har vokst raskt siden etableringen i Sandefjord i 2009. Med Vestfold som hjemmemarked, har maskinentreprenørbedriften nå xx ansatte og en årlig omsetning på 30 millioner kroner.

Selskapet gjør alle slags jobber innen graving og masseforflytning, samt vei-, vann, avløps- og rivningsarbeider. Nedslagsfeltet er hovedsakelig i Vestfold, og målet er å være en attraktiv bedrift og arbeidsplass. Med på kjøpet følger også en økende omsetning og lønnsomhet, samt jevnt stigning i arbeidsstokken.

Seim Maskin nyter stor respekt i hjembyen, blant annet på grunn av stort lokalt engasjement og en godt synlig gründer/daglig leder i Øystein Seim. Selskapet har godt arbeidsmiljø høyt oppe på agendaen, og alle ansatte er like viktige. Senest sommeren 2020 ansatte selskapet tre nye medarbeidere, og det er flere som stiger i gradene etter år med god innsats «nede på gulvet».

Seim Maskin har blant annet:

* Blitt utnevnt til gasellebedrift av Dagens Næringsliv i 2013 og 2014.

* Blitt kåret til Sandefjords gründerbedrift i 2014.

* Kjøpt 60 prosent av aksjene i Moland Gjerdeservice AS.

Se mer informasjon på www.seimmaskin.no.

Fakta

  • Omsetning: 30 millioner
  • Antall ansatte: 12
  • Adresse: Bekkeveien 3, 3236 Sandefjord
  •  
  • www.seimmaskin.no