Marine Installasjon

Marine Installasjon er en pålitelig underleverandør for verksteds- og offshoreindustrien. Gjennom sine ansatte og gode rutiner skal selskapet innfri kundens krav og ønsker 100%

Verksted på Pindsle i Sandefjord

I deres verksted på Pindsle i Sandefjord har de 10 tonn krankapasitet og kan lage det beste innen rør og stålkonstruksjoner. Ta kontakt med verksmester / prosjektleder Bjørn Skallist (mobil 93481368) hvis du trenger hjelp med en jobb som krever dyktige fagfolk.

Utleie av personell

Marine Installasjon har rammeavtaler med mange av de store industribedriftene i Norge som Aker, Aibel, Worley Parsons Rosenberg, Kværner, FMCTechnip, Wood, Jotun og BASF. Dette er bedrifter som benytter våre flinke fagfolk inne i Rør, Sveis, Plate og mekanisk arbeid.

Ingeniører

Marine Installasjon har også et tett samarbeid med MI Services AS som leier ut ingeniører for prosjekter med ulik lengde. Bedriften er også deleier i Allum Engineering som holder til i samme bygg i Sandefjord. De har lang erfaring med offshore EPC kontrakter hvor ofte produksjonen foregår i Marine Installasjon sine verkstedlokaler. 

Fakta