Marine Installasjon

Marine Installasjon er en pålitelig underleverandør for verksteds- og offshoreindustrien. Gjennom sine ansatte og gode rutiner skal selskapet innfri kundens krav og ønsker 100%

Verksted på Pindsle i Sandefjord

I deres verksted på Pindsle i Sandefjord har de 10 tonn krankapasitet og kan lage det beste innen rør og stålkonstruksjoner. Ta kontakt med Lars Petter Gabrielsen (mobil 41353596) hvis du trenger hjelp med en jobb som krever dyktige fagfolk.

Utleie av personell

Marine Installasjon har rammeavtaler med mange av de store industribedriftene i Norge som Aker, Aibel, Worley Parsons Rosenberg, Kværner, FMCTechnip, Wood, Jotun og BASF. Dette er bedrifter som benytter våre flinke fagfolk inne i Rør, Sveis, Plate og mekanisk arbeid.

Ingeniører

Marine Installasjon har også et tett samarbeid med MI Services AS som leier ut ingeniører for prosjekter med ulik lengde. Bedriften har også et nært samarbeid med Allum Engineering som holder til i samme bygg i Sandefjord. De har lang erfaring med offshore EPC kontrakter hvor ofte produksjonen foregår i Marine Installasjon sine verkstedlokaler. 

Fakta