Reklameservice

Reklameservice startet opp som et serviceorgan innen reklame i Sandefjord, men har vokst kraftig med årene.
STOLT SPONSOR: Reklameservice har kontorer i Sandefjord og Porsgrunn, og sponser både Sandefjord Fotball og Odd.

Reklameservice ble etablert i Sandefjord i 1981, og har fulgt med reklamebransjens rivende utvikling hele veien. Selskapet var til å begynne med et serviceorgan innen reklame for små og mellomstore bedrifter, men tok snart satsingen flere steg videre. Reklameservice var blant de første som startet digital logoproduksjon, og har fulgt sine kunder fra idé til ferdig produkt i flere tiår.

Selskapet har sitt hovedkontor ved Pindsle i Sandefjord, men i 2010 ble det også opprettet en avdeling i Porsgrunn, Telemark. To år senere, i 2012, ble selskapet så delt i to avdelinger; den ene (Reklameservice) driver med skilt- og dekorproduksjon, mens den andre er et rendyrket reklamebyrå ved navn Folkebadet.

Reklameservice har som visjon å være en storleverandør av reklame i Vestfold og Telemark. Service, fagkunnskap, kvalitet og pris er verdiene som skal gå igjen i selskapets arbeider, og strategien er å være informasjonssøkende, kreative, direkte og løsningsorienterte.

Fremover er målet å opprettholde en sunn økonomi og derigjennom trygghet for de ansatte, samt grunnlag for videre vekst og utvikling. Selskapet med 14 ansatte omsatte for cirka 16 millioner kroner i 2017, og planlegger blant annet å være med i kampen når de store oppdragene deles ut. På kundelisten står for øvrig allerede en betydelig aktør som Clas Ohlson, og lokalt er selskapet stolt sponsor av Odd i Porsgrunn og Sandefjord Fotball.

Et annet mål er å utvikle, beholde og rekruttere dyktige medarbeidere – og strategi og profileringsdesignere er kompetanse Reklameservice vil verdsette i årene som kommer.

Les mer på www.reklameservice.as og på www.folkebadet.no.

Fakta