BK

BK er et moderne grafisk design- og produksjonshus med over 35 års erfaring som tilbyr komplette tjenester innenfor: Design – Emballasje – Trykksaker – Profilartikler – Skilt & dekor – Webshop - Varehotell
BK har montert 5.000 m2 solcellepanel på taket i Sandefjord

BK hjelper bedrifter gjennom hele prosessen – fra idéutvikling og design til produksjon og levering. Hos BK får du tett oppfølging av medarbeidere med faglig og høy kompetanse, og sammen med BK´s moderne maskinpark sikrer de at du får produkter av høy kvalitet.

Miljø og bærekraft.
Bedriften har tatt steget ut og satt stort fokus på miljøet rundt seg. De ønsker at bedriften får en renere energi, noe som gjør at de bl.a. har installert 5000m2 med solcellepanel. Faktisk så mange som 1604 stk. For å ta en enkel sammenligning, gir det nok strøm til 25 stk. eneboliger. BK har redusert strømforbruket med hele 40%.

BK er både ISO 9001 / ISO 14001 sertifisert, og i tillegg er de FSC godkjente. De er Miljøfyrtårnbedrift, Svanemerket, Grønt Punkt, Etisk Handel Norge, Trykt i Norge sertifisering, samt medlem av Norsk Industri og Fellesforbundet.

Tenk stort
BK ønsker at man tenker stort og bredt, samt benytter seg av lokalmiljøet enten det er stort eller smått. BK ønsker deg velkommen 😉

Les mer på www.bk.no
Se presentasjonsvideo her

Fakta

  • Omsetning: 230 millioner
  • Antall ansatte: 89
  • Adresse: Nordre Fokserød 13, 3241 Sandefjord
  •  
  • www.bk.no