Kinnarps

Kinnarps - Innredning som er skapt for å vare med hensyn til sirkularitet og bærekraft.

Kinnarps skaper kreative innredningsløsninger for kontor, skole og helse. Kinnarps kan bistå din bedrift med behovsanalyser, prosjektering, arealutforming og design. Hos oss får dere én leverandør og ansvarskjede å forholde dere til. Helt siden oppstarten i 1942 har Kinnarps hatt fokus på kvalitet, ergonomi og innovativ design. Vi er hele tiden i forkant når det gjelder bærekraft, og vi fortsetter vårt eget konsept med å bruke gjenbrukbare tepper som emballasje i vår transportkjede. Dermed reduserer vi avfallsmengden med plast og papp med 270kg per last!

For å være bærekraftig trenger man en innredning av god kvalitet og design som varer over tid.

Vi designer produktene våre for at de skal kunne brukes, oppgraderes og gjenbrukes på en enkel måte. Dette er sirkularitet satt i praksis for deg og din bedrift.

Som den eneste aktøren i bransjen tar Kinnarps selv hånd om levering med egne biler. Montering av møblene gjøres av montører som er ansatt i Kinnarps. Dette sikrer at nettopp disse personene er kompetente på alle våre produkter, og vi er ikke avhengig av eksterne forhold i møtet med kunden.

Vi er et team med dyktige rådgivere som har kompetanse til å jobbe med alt fra store prosjekter til mindre bestillinger.

Velkommen inn til vårt Showroom på Søndre Kullerød 2.

Fakta

  • Omsetning: 3,28 mrd SEK
  • Antall ansatte: 1650
  • Adresse: Søndre Kullerød 2, 3142 Sandefjord
  •  
  • https://www.kinnarps.no/