Gurusoft

Gurusoft er et innovativt programvareselskap med godt over 400 kunder, omlag 40 ansatte og hovedkontor i Sandefjord. De leverer brukervennlige løsninger med fleksibilitet og skalerbarhet som få kan konkurrere med! Gurusoft tror på nærhet mellom kunde og utvikler, og tar totalansvar for løsningene levert som norske skytjenester og norsk datalagring.

Gurusoft er en kunnskapsbedrift der de ansatte er deres mest dyrebare ressurs. Med 20 års innovasjon og fartstid innenfor sine kjerneområder nettbutikk- og rapportløsninger har de tatt en lederposisjonen i flere bransjer i Norge. Gurusoft lar seg motivere av målet om å utvikle produkter og tjenester som forenkler kundene og samarbeidpartnernes hverdag. De er et lønnsomt vekstselskap med langsiktige kunderelasjoner, og snart 40 Guruer som sammen jobber mot sine felles mål.

Jobbmuligheter:
Gurusoft er kontinuerlig på jakt etter flere «Guruer», og selv om de ikke alltid har stillinger utlyst er de bestandig interessert i å høre fra deg som kunne tenke deg å bli en del av teamet. Hold deg oppdatert, eller send en åpen søknad via deres nettsider:  https://www.gurusoft.no/jobb-hos-oss

Fakta