Teknomed

Teknomed produserer og tilpasser ortopediske hjelpemidler. Avanserte proteser og annet medisinsk utstyr har ført til både Gaselle-status og gründerpriser for Sandefjord-selskapet.
Teknomed produserer og tilpasser ortopediske hjelpemidler til stadig flere mennesker fra basen i Sandefjord.

Teknomed ble stiftet i 2002, og har hatt jevn vekst siden den gang. Selskapet ble blant annet Gaselle-bedrift i både 2006 og 2007, og vant Gründerprisen i 2010 og har siden vært nominert til Tenk Stort prisen flere ganger, blant annet i 2022, da prisen ble delt ut for evne til omstilling.

Teknomed produserer og tilpasser ortopediske hjelpemidler under visjonen "Beste funksjon og livskvalitet for den enkelte".

Teknomed AS er i dag et heleid datterselskap av Sophies Minde Ortopedi AS. Teknomed har siden 2002 bygd opp et regionalt fagmiljø innen ortopediteknikk, og leverer alle typer ortopediske hjelpemidler.
Nedslagsfeltet er Telemark og Vestfold. I tillegg til senteret i Sandefjord og avdelingskontoret i Porsgrunn, tilbys tjenester til pasienter på Klinikk for Fysikalsk medisin og Rehabilitering (KFMR) i
Stavern (Kysthospitalet), poliklinikker ved Sykehuset i Vestfold, Sandefjord Medisinske Senter og på Solvang habiliteringssenter. I tillegg samarbeides det tett med sykehuset i Vestfold for å oppnå best mulig pasientforløp ved amputasjoner.

Fakta

  • Omsetning: 50 millioner
  • Antall ansatte: 34
  • Adresse: Skolmar 13, 3232 Sandefjord
  •  
  • www.teknomed.no