Teknomed

Medisin

Teknomed produserer og tilpasser ortopediske hjelpemidler. Avanserte proteser og annet medisinsk utstyr har ført til både Gaselle-status og gründerpriser for Sandefjord-selskapet.

Fakta

  • Omsetning: 32 millioner
  • Antall ansatte: 31
  • Adresse: Skolmar 13, 3232 Sandefjord
  • www.teknomed.no
HJELPEMIDLER: Teknomed produserer og tilpasser ortopediske hjelpemidler til stadig flere mennesker fra basen i Sandefjord.

Gründerbedrift

Teknomed ble etablert av tre gründere i 2002, og har hatt jevn og sunn vekst frem til i dag. Selskapet ble blant annet Gaselle-bedrift i både 2006 og 2007, og vant Gründerprisen i 2010. Høsten 2015 var Teknomed en av ti nominerte til å vinne prisen ”Hjerte for byen” som deles ut årlig av Byavisa Sandefjord, PwC og Sandefjord Næringsforening.

Forretningsidé ble til over 30 ansatte

Teknomed passerte 30 ansatte i 2015. Disse produserer og tilpasser ortopediske hjelpemidler, og herunder kommer blant annet proteser og tanntekniske instrumenter og utstyr. Teknomed opprettet en avdeling i Porsgrunn i 2010, men det meste foregår på Skolmar i Sandefjord. Selskapet flyttet til nye lokaler her i 2014.

For å fortsette den stabile og gode utviklingen, vil tilgangen på dyktige ortopediingeniører og -teknikere være avgjørende. Selskapet har blant annet medarbeidernes kompetanseutvikling høyt oppe på agendaen, og en av selskapets ortopediingeniører har nylig avsluttet sitt master-studie.

Både de eksisterende ansatte og eventuelt nyansatte – når ledige stillinger blir lyst ut – ventes å støtte oppunder visjonen til Teknomed: «Beste funksjon og livskvalitet for den enkelte».

Les mer på www.teknomed.no.