Skagerrak Sparebank

Skagerrak Sparebank er resultatet av en sammenslåing mellom Andebu Sparebank, Larvikbanken og Skagerrak Sparebank. Vi tilbyr gode løsninger og personlig rådgivning til både privatpersoner og bedrifter.
I Skagerrak Sparebank får alle kunder en egen personlig rådgiver.

Fusjonen mellom de tre bankene ble gjennomført 1. februar 2024. Skagerrak Sparebank har i dag ca 150 ansatte fordelt på 12 lokasjoner fra Arendal i sør til Holmestrand i nord.

De tre lokalbankene har lang historie i sine respektive områder. Andebu Sparebank ble etablert i 1863. I 2005 startet de et eget rådgivningskontor i Sandefjord. Kontoret ble etablert i Dronningens gate sammen med Aktiv Eiendomsmegling. Høsten 2016 var det innflyttingsfest i nyoppussede og store lokaler på hjørnet av Rådhusgata og Kirkegata i Sandefjord sentrum.

Skagerrak Sparebank er en selvstendig lokalbank, og sammen med ca 50 andre banker eier vi Eika Alliansen. Gjennom Eika kan vi tilby gode løsninger på både forsikring, sparing, kort, boligkreditt og digitale plattformer.

Hos oss får du gode digitale løsninger i hverdagen, men vi er også opptatt av at du skal ha en personlig rådgiver som du kan snakke med. Vårt mål er at alle våre kunder skal ha en god og helhetlig plan for økonomien – i dag, i fremtiden og dersom noe skulle skje.

Kontakt oss gjerne for en prat!

Les mer på www.skagerraksparebank.no

Fakta