Innowin

Konsulent

Innowin er et ledende konsulentmiljø innen innovasjon og finansiering til prosjekter og bedriftsutvikling.

Fakta

Medarbeiderne i Innowin har arbeidsplassen sin i nye lokaler på sentral beliggenhet nær E18 og Torp Sandefjord lufthavn.

For mange bedrifter er støtteordninger avgjørende for å vokse og starte prosjekter, og for dem kan Innowin være en nyttig partner; et bransjeuavhengig tverrfaglig konsulentmiljø som samarbeider med innovative bedrifter om FoU-prosjekter i hele Norge.

Bedriftens konsulenter har høyere teknisk og økonomisk utdannelse, spisskompetanse innen innovasjon og forretningsutvikling, samt praktisk erfaring fra utviklingsprosjekter.

Innowin har ekspertise og bred erfaring med finansiering fra blant andre Forskningsrådet, SkatteFUNN, Innovasjon Norge og Enova. Gjennom involveringen i et bredt spekter av innovative prosjekter, fagmiljøer og næringsnettverk har selskapet god oversikt over forskningsfronten og teknologiutviklingen i næringslivet.

Hovedkontoret til Innowin er på Fokserød i Sandefjord, i umiddelbar nærhet til E-18 og Torp flyplass. Her har konsulentene kort vei til de fleste steder i inn- og utland.