Allegro

Kommunikasjon

Allegro er Vestfolds største kommunikasjonsmiljø og et fullservice kommunikasjons-, reklame- og digitalbyrå med lokaler i Tønsberg og Sandefjord.

Ledige stillinger

Webutviklere

Allegro er Vestfolds største kommunikasjons- og teknologibyrå, og søker nå flere webutviklere.

Les mer her.

Allegro har kontorer i Sandefjord og Tønsberg. Foto: Allegro

«Helt siden vikingene dro i vesterled, hvalfangerne dro sørover, Thor Heyerdahl satte kursen mot Stillehavet og Jahn Teigen fikk null poeng i Melodi Grand Prix, har vi i Vestfold alltid vendt blikket vårt utover for å få nye impulser», skriver Allegro på sine websider, og videre:

«Parallelt med utfartslysten, har trangen til å vende hjem igjen til skjærgården, svabergene og de hyggelige byene alltid vært stor».

Kommunikasjonsbyrået startet opp i Sandefjord for snart 20 år siden, og har i dag kontorer i Sandefjord og i Tønsberg. Søken etter ideer gjenspeiler seg også i hverdagen hos medarbeiderne. De henter impulser og inspirasjon fra fjern og nær, og jobber like gjerne med små, lokale prosjekter som større, internasjonale oppdrag ute i den vide verden.

Allegro mener at gårsdagens byråkompetanse – som omhandlet godt håndverksmessig design og god kommunikasjon – fremdeles utgjør kjernen, samtidig som ny teknologi krever ny kompetanse. Derfor har selskapet fokus på å få erfarne kommunikatører inn i de digitale prosessene, og digital tenking inn i de kommunikative prosjektene.

Vi praktiserer en utradisjonell kombinasjon av talenter – dét øker innovasjonsevnen og optimerer kundeopplevelsen i våre prosjekter, skriver Allegro.

Fakta

  • Omsetning: 40 millioner (2016)
  • Antall ansatte: 35
  • Adresse: Østre Kullerød 5, 3241 Sandefjord

Les mer på https://www.allegro.no/