Berg Allum

I 2010 startet ekteparet Per og Helene Berg Allum det kommunikasjons- og konsulentselskapet de skulle ønske fantes da de selv var kunder.

– Etter mange år på kundesiden var vi lei av å kjøpe konsulenttjenester ofte preget av tunge prosesser og store innbundne rapporter – det kostet en formue og ble altfor ofte liggende i en skuff, sier Helene Berg Allum. 

I 2010 bestemte hun og ektemannen Per seg for å starte det konsulentselskapet de skulle ønske fantes da de satt på kundesiden. Et selskap som hjelper kundene til vekst gjennom konkrete, gjennomførbare tiltak. Som de to sier; cut the crap og kom til poenget!

Berg Allum er en gjeng med hjemflyttede sandefjordinger som brenner for marketing-faget. De går «all in» for alle kundene, og bakteppet er at dersom du skal skape resultater, så holder det ikke at strategien er god – du må evne å sette den ut i handling. Derfor lager selskapets medarbeidere handlingsplaner ned i den minste detalj. Kundene velger hva de vil gjennomføre selv og hva de vil ha hjelp til.

Marketing- og strategibyrået er i positiv utvikling. Selskapet flyttet våren 2020 inn i freshe lokaler i kontorfellesskapet dHub midt i Sandefjord sentrum, og inviterer deg gjerne inn for en uforpliktende prat.

Fakta

  • Omsetning: 11 millioner (2019)
  • Antall ansatte: 9
  • Adresse: Rådhusgata 15, 3211 Sandefjord (dHub)
  •  
  • www.bergallum.no