KPMG Sandefjord

Høsten 2016 ble tre Vestfold-kontorer samlokalisert, og KPMG Sandefjord er nå én av revisjons- og konsulentkonsernets 26 avdelinger i Norge.

KPMG er et globalt nettverk med selskaper som leverer tjenester innenfor revisjon, regnskap, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjus. Konsernet har virksomhet i 150 land og finnes på 24 ulike lokasjoner i Norge. Mange fagfelt er representert i KPMG: både økonomer, revisorer, jurister, ingeniører, strateger og spesialister jobber side om side for å skape verdi for oppdragsgivere i privat og offentlig sektor.

Revisjons- og rådgivningsselskapet har som mål å være det klare valget for ansatte og kunder, og har blant annet fokus på kontinuerlig kompetanseutvikling internt.

Samlokalisering

KPMG har cirka 1.700 ansatte i Norge, og ledige stillinger lyses ut jevnlig. Fremover vil følgende kompetanse være avgjørende for å oppnå målene:

* Bachelor- og masterstudenter innen økonomifag og revisjon med gode kvalifikasjoner.

* Dyktige revisorer, økonomer og advokater.

KPMG-kontorene i Tønsberg og Sandefjord ble etablert på 1980-tallet, mens Larvik kom til i 2004. Høsten 2016 ble de ansatte på tre kontorene samlet på et nytt hovedkontor på Fokserød nord i Sandefjord. Kontoret i Sandefjord består av revisorer, advokater og rådgivere.

Fakta

Ledige stillinger

AUDIT – Åpen søknad nyutdannet

Vi vokser og er på utkikk etter flere flinke kollegaer! KPMG Audit søker deg som er nyutdannet til våre kontorer i Sandefjord og Porsgrunn. Bare ta kontakt om det skulle være aktuelt for deg eller noen du kjenner!

Les mer her