Komplett

Komplett har vært Norges største nettbutikk i mer enn 20 år, og er en av de største arbeidsplassene i landets netthandelshovedstad.

Norges største på netthandel

Historien om Komplett startet helt tilbake i 1991, med salg av datautstyr fra et lite butikklokale. Den første versjonen på nett kom i 1996, og www.komplett.no har siden oppstarten vært Norges største nettbutikk.

Fra den spede begynnelsen har Komplett vokst enormt.

I dag har selskapet 700 ansatte fordelt på ulike lokasjoner. Komplett Group favner totalt 8 nettbutikker i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Det aller meste av konsernets aktivitet skjer på Kullerød i Sandefjord, nær Torp. Her har selskapet 350 ansatte og det som er blitt omtalt som Norges råeste robotlageranlegg. I tillegg har flere beslektede firmaer dukket opp i kjølvannet av Komplett-suksessen, noe som har ført til at Sandefjord gjerne omtales som landets netthandelshovedstad.

Les mer på www.komplettgroup.com.

Fakta

  • Omsetning: 8,1 milliarder (2018)
  • Antall ansatte: 700
  • Adresse: Østre Kullerød 4, 3241 Sandefjord
  •  
  • www.komplettgroup.com

Ledige stillinger

Backend utvikler

Komplett har vært Norges største nettbutikk i mer enn 20 år, og er en av de største arbeidsplassene i landets netthandelshovedstad. Nå søker de en erfaren Backend utvikler til deres team.

Les mer her