Komplett

Handel

Komplett har vært Norges største nettbutikk i snart 20 år, og er en av Sandefjords største arbeidsplasser. Eventyret har også gjort byen til landets netthandelshovedstad.

Ledige stillinger

Business controller

Sandefjord er Norges netthandelshovedstad, og den største aktøren er Komplett. Nå ønsker selskapet å ansette en offensiv og analytisk controller, med solid kommersiell teft og systemforståelse.

Les mer her.

Norges største netthandel

Historien om Komplett startet helt tilbake i 1991, med salg av datautstyr fra et lite butikklokale. Den første versjonen på nett kom i 1996, og www.komplett.no har siden oppstarten vært Norges største nettbutikk.

Fra den spede begynnelsen har Komplett vokst enormt. I dag har selskapet 800 ansatte fordelt på ulike lokasjoner. Komplett Group favner totalt 15 nettbutikker i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland, og mer kan det bli.

Målet er en omsetning på 12 milliarder kroner i 2018, mot cirka 7 milliarder i 2015. Så veksttakten skal ikke akkurat ned.

Også når det gjelder type produkter, har selskapet utviklet seg betydelig. Til å begynne med kunne man kun handle elektroniske produkter fra Komplett, men i dag inngår også alt fra barneutstyr, reiser, bildeler, forsikring, hvitevarer og mye annet i porteføljen. Tidlig i 2016 åpnes også dørene for Norges første nettapotek, og drømmen om et fullverdig kjøpesenter på nett nærmer seg.

Det aller meste av alt dette skjer fra hovedkontoret på Kullerød i Sandefjord, nær Torp. Her har selskapet 400 ansatte og det som er blitt omtalt som Norges råeste robotlageranlegg. I tillegg har flere beslektede firmaer dukket opp i kjølvannet av Komplett-suksessen, noe som har ført til at Sandefjord gjerne omtales som landets netthandelshovedstad.

Les mer på www.komplettgroup.com.

Fakta

  • Omsetning: 6,7 milliarder
  • Antall ansatte: 800
  • Adresse: Østre Kullerød 4, 3241 Sandefjord

Les mer på www.komplettgroup.com