Komplett

Handel

Komplett har vært Norges største nettbutikk i mer enn 20 år, og er en av de største arbeidsplassene i landets netthandelshovedstad.

Fakta

  • Omsetning: 6,7 milliarder
  • Antall ansatte: 800
  • Adresse: Østre Kullerød 4, 3241 Sandefjord
  • www.komplettgroup.com

Norges største netthandel

Historien om Komplett startet helt tilbake i 1991, med salg av datautstyr fra et lite butikklokale. Den første versjonen på nett kom i 1996, og www.komplett.no har siden oppstarten vært Norges største nettbutikk.

Fra den spede begynnelsen har Komplett vokst enormt. I dag har selskapet 800 ansatte fordelt på ulike lokasjoner. Komplett Group favner totalt 15 nettbutikker i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland, og mer kan det bli.

Målet er en omsetning på 12 milliarder kroner i 2018, mot cirka 7 milliarder i 2015. Så veksttakten skal ikke akkurat ned.

Også når det gjelder type produkter, har selskapet utviklet seg betydelig. Til å begynne med kunne man kun handle elektroniske produkter fra Komplett, men i dag inngår også alt fra barneutstyr, reiser, bildeler, forsikring, hvitevarer og mye annet i porteføljen. Tidlig i 2016 åpnes også dørene for Norges første nettapotek, og drømmen om et fullverdig kjøpesenter på nett nærmer seg.

Det aller meste av alt dette skjer fra hovedkontoret på Kullerød i Sandefjord, nær Torp. Her har selskapet 400 ansatte og det som er blitt omtalt som Norges råeste robotlageranlegg. I tillegg har flere beslektede firmaer dukket opp i kjølvannet av Komplett-suksessen, noe som har ført til at Sandefjord gjerne omtales som landets netthandelshovedstad.

Les mer på www.komplettgroup.com.