Matbørsen

MAT

Matbørsen på Borgeskogen i Sandefjord selger ferdigmat for 650 millioner kroner i året. Familiebedriften har lang historie og betydelige ambisjoner.

Fakta

Daglig leder Dag Freddy Henriksen styrer en produksjonsbedrift med høyt tempo. Foto: Henrik Sandvik

Lasagne, karbonadekaker, omeletter, lapskaus, gryteretter og annen ferdigmat produseres i rasende tempo hos Matbørsen på Borgeskogen i Sandefjord. Selskapet er heleid av Norgesgruppen, men det er Henriksen-familien som styrer den løpende driften.

Familien etablerte, drev og solgte kjøttprodusenten Skjeggerød, før de i 1994 etablerte Matbørsen.

Med en lidenskap om gode, kvalitetsholdige og spiseferdige produkter, har Matbørsen opplevd betydelig vekst de seneste årene. Selskapet leverer sine produkter til ferskvarediskene i Meny-, Spar-, Joker-, Kiwi- og Bunnpris-butikker landet over, og det går i ett; Matbørsen har cirka 200 medarbeidere, og etterspørselen er så stor at produksjonen går i tre skift hver dag, døgnet rundt, hele året.

Høsten 2018 nærmer selskapet seg kapasitetsgrensen på anlegget på Borgeskogen, og utvidelser er til vurdering.

 

Bli bedre kjent med Matbørsen på selskapets websider.