Enfinity

Enfinity holder til i freshe lokaler, på Aagaards Plass, midt i sentrum, der de utvikler og designer nettløsninger for flere av Norges mest kjente bedrifter og butikkkjeder.
Kitchen

Enfinity ble etablert i 2000 og har lang erfaring i å levere løsninger for internett. Helt siden starten har det vært fokus på netthandel, gjerne med gode integrasjoner mot kjernesystemer (økonomi, logistikk, betaling osv.). Nå er Kitch’n, Tilbords, Proffkjøp og Komplett blant selskapets kunder. I 2022 skiftet selskapet navn fra Emagine til Enfinity – nytt navn men samme flinke folka!

I over 24 år har selskapet vært eid av de ansatte og fokusert på utvikling av sin egen publiseringsløsning (CMS) og nettbutikk, Plenum. Plenum CMS og Webshop er hovedproduktene fra Enfinity i dag men de tilbyr også Optimizely CMS som er en av verdens ledende digitale plattformer (DXP). Alle ansatte jobber på kontoret i Sandefjord sentrum og har bred kompetanse innen systemutvikling.

En utvikler fra Enfinity har ekspertkompetanse på flere områder, og de søker den riktige miksen av utvikler og designer. Når ledige stillinger dukker opp, ser selskapet etter en kombinasjon av kreativ og teknisk kompetanse innen system- og webutvikling. Vi setter også pris på å møtes litt utenom jobben, har årlige turer og sponser både Fjordfesten, Sandefjord Fotball, Husa Racing og Marit Strømøy.

Enfinity har mange kunder i Sandefjord, men også ellers på det nordiske markedet. En av de største er Kitch'n, der Enfinity har ansvaret for både nettbutikken, appen og det som er en av Norges største kundeklubber. Enfinity leverer også til lokale bedrifter som Fjordfesten, Komplett Elektro, Fritzøe Engros og lokale foreninger som Sandefjord Næringsforening, Sandefjord Byen Vår og Sandefjord Golfklubb.

«Uendelige muligheter, vi strekker oss kunnskapsmessig og er nysgjerrige», er mottoet til gründer og eier Bjørn Kaare Bøe. Han har de siste årene blant annet funnet flere medarbeidere på jobbarrangement «Hjem til jul» i regi av omdømmeprosjektet Tenk Sandefjord.

 

Fakta

  • Omsetning: 20 millioner
  • Antall ansatte: 11
  • Adresse: Aagaards plass 2, 3211 Sandefjord
  •  
  • www.enfinity.no