Malermestrene Jensen

Firmaet ble etablert i 1966 av Maler- og Byggtapetsermester Reidar Johansen. I dag drives bedriften av Malermestrene Johnny J. Jensen og Anna Furhoff Jensen med en solid og allsidig stab av flinke håndverkere.

Vel etablert malerfirma

Malermestrene Jensen jobber med både nybygg og rehabilitering, utfører inn- og utvendige malerarbeider, legger fliser, gulvbelegg, tapetserer og legger tepper. Setter også opp arbeidsbeskrivelser, lager tilstandsrapporter og leverer materialer.

Pakkeløsninger i samarbeid med kvalifiserte håndverkere

Malermestrene Jensen har et nettverk med kvalifiserte håndverkere i andre fag - og kan bistå kunden med «pakkeløsninger». Leverer  FDV - dokumentasjon ved ferdigstillelse etter avtale. Bedriften er godkjent for arbeid i våtrom (FFV).

Hjelper deg med fargevalget

Å velge farge kan være en vanskelig prosess. Malermestrene Jensen har et delikat show-room med prøver på tapet, gulvbelegg og tepper. Her kan du få forslag og se på prøver over en kopp kaffe sammen med erfarne fagfolk.

Malermestrene Jensen AS er også aktiv medlem i Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund (MLF), Vestfold maler- og byggtapetsermesterlaug og Sandefjord Håndverk- og Industriforening.

Fakta