Utvandret til drømme<wbr>&shy;jobben

Svenske Madeleine tok med mannen Jens, katten Lacoste og tre barn og flyttet til Sandefjord da drømmejobben dukket opp. Halvannen måned på hotell har hun og fått!


Tekst: Henrik Sandvik

 

– Denne jobben skulle jeg bare ha!

For et halvt år siden bodde Madeleine Läckeberg (38) i Malmø. Hun hadde en god jobb, mange venner og familien trivdes.

Så ble hun tipset om en ledig jobb i Sandefjord.

– Jeg var overhodet ikke i jobbsøkemodus, men den annonsen snudde alt. Jeg dro på intervju og fikk jobben. Fantastisk, sier Madeleine.

Madde – som hun helst kalles – har jobbet halvannen måned i GSGroup på Østre Kullerød ved Torp Sandefjord lufthavn når vi treffer henne. Stillingstittelen er salgskoordinator mot det svenske markedet.

– GSGgroup er et seriøst firma med utfordrende arbeidsoppgaver og flinke medarbeidere. Jeg stortrives, sier hun, og fortsetter:

– Vi tenker stort og internasjonalt. GSGgroup har 130 ansatte, og har alltid en åpen dør hvis den rette personen melder seg. Det er kjempespennende!

En ny start

Også privat har hun hatt en god start på sin nye tilværelse, sammen med ektemannen Jens, barna på 12, 10 og 7 år, og katten Lacoste.

– Jeg er positivt overrasket. Barna er blitt ønsket velkommen på skolen, er i gang med flere aktiviteter og har allerede fått gode venner. Det kunne ikke vært bedre, sier hun.

«Ordning og reda» er det imidlertid verre med. Livet handler om restaurantmat og flytteesker når vi møter henne. Mens huset på Virik blir pusset opp, har de bodd på Scandic Park Sandefjord siden jul.

– Det har vært en fin tid. Barna har elsket det. Men man blir altså så bortskjemt med hotellfrokost hver dag, og det er stapp fullt på rommet vårt, begynner Madde.

 

Sandefjord har mye å by på. Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Hun viser til hauger med ytterklær og vinterutstyr – ikke akkurat dagligdags på et hotell i Sandefjord – og legger til:

– Det blir godt å komme i hus nå.

Madde hadde ingen betenkeligheter med å bryte opp og slå rot et annet sted. Så har hun også bare godord å komme med om sin nye hjemby.

Det gode liv

– Min mann er pilot i Widerøe med base på Torp Sanddefjord lufthavn, så vi har vært her en del tidligere. Sandefjord er en koselig by med hyggelige mennesker, bra shopping og gode restauranter. Folk er genuint interessert i om vi har det bra, og det setter vi stor pris på.

Det handler om å skape sitt eget liv, mener hun.

– For oss er det viktig å ha mye tid sammen i hverdagene, og det får vi til nå. Dessuten mener jeg man må ta noen sjanser og utforske nye muligheter innimellom, sier Madde.

– Jeg er en sosial person som er glad i åpne nye dører, og ser på dette som en spennende etappe i livet for hele familien. Vi lærer et nytt språk og treffer nye mennesker på et nytt sted – det kommer til å bli veldig bra!

FERSK: Madeleine Läckeberg (38) har nettopp etablert seg i Sandefjord med familien. Her på jobb hos GSGroup.
GOD KOMBINASJON: Madeleines ektemann Jens er pilot i Widerøe, og har base på Torp Sandefjord Lufthavn.

GSGroup

Ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger, innenfor field service og flåtestyring.

Produktene heter Guard Systems, Handyman og Smartday.

Konsernet har 130 ansatte i ni land med hovedkontor på Østre Kullerød nær flyplassen Torp i Sandefjord.

;