IOT/SOFTWARE

GSGroup AS er en ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet er i kraftig vekst på flere områder.

Fakta

  • Omsetning: 190 millioner NOK
  • Antall ansatte: 150
  • Adresse: Nordre Kullerød 5B, 3241 Sandefjord
  • https://gsgroup.no/
CEO Espen Virik Ranvik (foran) og hans ledergruppe styrer et selskap i sterk vekst.

GSGroup har hatt en meget positiv utvikling. Med en produktportefølje som består av merkevarene Handyman, Smartday og Guard Systems, har Sandefjord-selskapet vokst kraftig og mer skal det bli.

– Vi skal ansette cirka 20 nye medarbeidere de neste 4-6 månedene, forteller CEO Espen Virik Ranvik.

Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord og konsernet har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Budapest og Helsinki. Totalt er det 150 ansatte i GSGRoup.

I de seneste 20 årene har selskapet hatt den samme sterke industrielle eier (AS Atlantis Vest), som har investert i en langsiktig utvikling av selskapet og gjort selskapet til den sterke aktøren som det er i dag.

GSGroup er svært bevisste på at produktsammensetningen skal være av komplementerende art og mange av våre kunder benytter seg av tjenester på kryss av selskapene. Fordelen ved å ha en aktør å forholde seg til, betyr en langt enklere hverdag for kundene.