IOT/SOFTWARE

GSGroup AS er en ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet er i kraftig vekst og kontinuerlig på jakt etter flere flinke medarbeidere.

Fakta

  • Omsetning: 190 millioner NOK
  • Antall ansatte: 150
  • Adresse: Nordre Kullerød 5B, 3241 Sandefjord
  • https://gsgroup.no/
CEO Espen Virik Ranvik (foran) og hans ledergruppe styrer et selskap i sterk vekst.

GSGroup har hatt en meget positiv utvikling. Med en produktportefølje som består av merkevarene Handyman, Smartday og Guard Systems, har Sandefjord-selskapet vokst kraftig og mer skal det bli.

– Vi skal ansette cirka 20 nye medarbeidere de neste 4-6 månedene, uttalte CEO Espen Virik Ranvik høsten 2018, og ekspansjonen har vedvart også ut i 2019.

GSGroup ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord, og har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Budapest og Helsinki. Totalt er det over 200 ansatte i konsernet.

De seneste 20 årene har selskapet hatt den samme sterke industrielle eier (AS Atlantis Vest), som har investert i en langsiktig utvikling av selskapet og gjort selskapet til den sterke aktøren som det er i dag.

GSGroup er svært bevisste på at produktsammensetningen skal være av komplementerende art, og mange av kundene benytter seg av tjenester på kryss av selskapene. Fordelen ved å ha én aktør å forholde seg til, betyr en langt enklere hverdag for kundene.