Full klaff med jobb på Komplett i Sandefjord

Det ble full klaff med jobb for Ingvild på Komplett Apotek. Det førte til flytting fra Oslo til Sandefjord for familien Hegland Bergan.


Jobb i Komplett førte til flytting

– Jeg er fra Tønsberg, og det var naturlig for meg å trekke hjem til Vestfold. Men vi var enige om at vi ville etablere oss i en by ingen av oss var kjent i fra før. Vi gikk for å velge det trygge.

Først og fremst er Ingvild Iuell Bergan (34) glad for at det klaffet med en interessant jobb. Da stillingen som farmasøyt ved nysatsingen på Komplett Apotek dukket opp, i netthandelsbyen Sandefjord, mente hun det var en gylden mulighet.

– Jeg kommer fra jobb som farmasøyt ved et stort apotek i Oslo, og var opptatt av å jobbe i et faglig sterkt miljø. Det har jeg virkelig fått i denne jobben, med seks farmasøyter som jobber i team, der det er gode muligheter for å bli utfordret. Komplett Apotek er et av de største farmasøytmiljøene i Vestfold, og her er det ikke minst veldig hyggelige folk.

Valgte Sandefjord

– Da jeg fikk jobben var det viktigste på plass, og vi kunne begynne å tenke på å flytte på oss, forteller Ingvild om starten på flytteprosessen som fant sted på slutten av 2014.

De satte seg ned med PC-ene i fanget for å søke seg fram til et godt bosted.

– For oss er Vestfold ett felles arbeidsmarked, og vi kunne like gjerne bo i Larvik og Tønsberg som i Sandefjord. Men da vi hadde gjort litt nærmere undersøkelser kom vi fram til at vi ville velge det vi opplever som en trygg kommune med gode tilbud for oss som familie. Jeg la meg til i diverse Facebook-grupper og gjorde mange søk her og der. Så gikk vi for Sandefjord, og fant det koselige huset på Breidablikk.

Det ga Ingvild sju minutter fra døra til jobben på Komplett på Fokserød.

– Kort arbeidsvei for meg ble viktig, siden mannen min fortsatt pendler til jobb i Oslo. Akkurat nå er det litt logistikk som kreves med samboeren på fem-toget fra Sandefjord hver morgen, og to små jenter på halvannet og fire år som skal i barnehage på andre siden av byen. Men det blir bra, smiler Ingvild, som mener hun har fått flere gode argumenter for å bo i Sandefjord etter at de flyttet inn i huset i sommer, og fikk en varm velkomst og blomst på døra av gode naboer.  

– Rent økonomisk har vi også fått mye mer bolig for pengene enn i Oslo, som også er en bonus.

Ingvild har studert og jobbet og levd Oslo-livet i noen år. Når to ble til fire var de enige om at de ville velge oppvekst for barna utenfor Oslo. Alt mellom Aust-Agder og Asker ble vurdert.

– Vi er ikke alene om å flytte på oss når det blir andre behov som teller, ikke minst kvadratmeter og en trygg oppvekst for de små. Det er mange i vennegjengen vår som tenker som oss, sier Ingvild.

Hun og mannen har allerede fristet flere til å ta samme valg.

– Vi har gode argumenter som vi lokker dem hit med, og det ser ut som det funker, forsikrer Ingvild.

 

Sandefjord har mye å by på. Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

FARMASØYT: Ingvild Iuell Bergan og mannen ville hjem til Vestfold da barn nummer to ankom. Valget falt på Sandefjord.
SPENNENDE SATSING: Komplett planlegger å ta et stort jafs av det enorme legemiddelmarkedet.

Ingvild Iuell Bergan

  • Oppvokst i Tønsberg.
  • Flyttet fra Oslo til Sandefjord.
  • Utdannet farmasøyt.
  • Jobber i Komplett Apotek.
  • Samboer med Eivind Hegland, to små barn.
;