I mål i netthandelsbyen

Det var jobben i Fjellsport og ikke treningsfasilitetene som gjorde at Elise Amdal (27) flyttet til Sandefjord.


Tekst: Henrik Sandvik

– Det kjipeste med Sandefjord er at det er altfor få motbakker her, sier Amdal.

27-åringen fra Stavanger ler godt. Vi møter henne i lokalene til Fjellsport, rett ved E18, Torp Sandefjord lufthavn og andre sentrale aktører i netthandelsbyen Sandefjord. Elise peker på stort sett fine treningsforhold, og vi forstår at trening er sentralt for henne.

– Jeg er ultraløper og trener mye – både langturer og intervalløkter. Men det er jo ikke mulig å gå motbakkeøkter på 6x6 minutter på rulleski her, da må vi kjøre langt.

 

Sandefjord har mye å by på. Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

– Hva er egentlig «langt» for deg?

– Veldig langt, vil nok de fleste si, begynner Amdal, og videre:

– Den siste konkurransen var i Chamonix; 57 kilometer og 3.500 høydemeter. Det var tøft hele veien, men jeg ble nr. 24 av over 700. Det var jeg fornøyd med.

– Drømmejobben

Netthandelsselskapet Fjellsport gjør det stort innen bekledning og utstyr for aktive mennesker. Hun er sortimentsansvarlig for trening, og det innebærer blant annet å dra på messer, møte leverandører og bestemme vareutvalget.

– Vi ligger langt foran det kundene ser, og jobber nå med høst/vinter 2018/2019.

Amdal har studert journalistikk i USA og markedsføring på BI i Stavanger, og har en bachelor i sosiale medier. I dag er hun «fotomodell» på Fjellsports Instagram-konto – gjerne avbildet ute på løpetur i nye sko og treningsklær.

– Jeg er jo kjempeinteressert i trening, og ble veldig giret da jeg så annonsen fra Fjellsport. For meg er dette drømmejobben, sier Amdal.

– Her er det gode ledere og kolleger, topp kultur og samhold. Dessuten får jeg jo jobbe med det jeg elsker, så det blir ikke bedre enn det.

 

Skal du hjem til jul? Bli med på førjulsfest!

Bor stort

Amdal elsker å være ute. Familien har hytte på Hovden – halvveis mellom Stavanger og Sandefjord – og tidligere bodde hun på fjellet! Nå er bosituasjonen en helt annen.

– Jeg har kjøpt et fint hus med hage og er veldig fornøyd, selv om det kanskje er litt stort for én person, sier hun, og legger til:

– Men det er viktig for meg å ha plass til hele venninnegjengen eller familien når de kommer på besøk.

Amdal kjente ikke Sandefjord før hun flyttet hit.

– Jeg visste veldig lite. Jeg hadde vært her én gang, for å ta svenskebåten, men hadde ikke sett byen ordentlig før jeg kom på jobbintervju, forteller hun, og legger til:

– Jeg lever såpass aktivt at jeg nok kan trives nesten hvor som helst, men Sandefjord har vært en veldig positiv overraskelse. Byen er akkurat stor nok og inneholder det man trenger. Jeg er kjempefornøyd!

 

Klikk her for å finne ledige jobber i Sandefjord!

– Det er viktig for meg å ha plass til hele venninnegjengen eller familien når de kommer på besøk, sier 27-åringen fra Stavanger. Foto: Brand Studio
– Den siste konkurransen var i Chamonix; 57 kilometer og 3.500 høydemeter. Jeg ble nr. 24 av over 700 og det var jeg fornøyd med, sier Elise. Foto: Fjellsport

Nye folk i Sandefjord

* Hvert år flytter mange mennesker til Sandefjord. Her er det godt å leve og spennende å jobbe!

* I vår nye serie skal vi vise fram 15 nye sandefjordinger, og Elise er nr. 2.

* Følg med på Facebook og Nye folk i Sandefjord.

;