Massivt førjulsslipp fra Fjordfesten

Rikke Jenssen og Hanne Børresen Johansen har linet opp det ene stornavnet etter det andre for Fjordfesten 2020. Arrangørduoen håper mange sandefjordinger finner et festivalpass under juletreet i år!


Tekst: Henrik Sandvik

For mange er Fjordfesten sommerens største kulturhappening i Sandefjord, og den foreløpige line-upen for 31. juli og 1. august 2020 bør ikke legge noen demper på interessen:

* Bo Kaspers Orkester
* Ina Wroldsen
* Dagny
* BigBang
* Gabrielle
* deLillos

En god blanding av nytt og gammelt, med andre ord; det er nettopp slik Fjordfesten har for vane å plassere seg i det musikalske landskapet.

– Målet er å være en festival og møteplass for voksne mennesker. Kjernemålgruppen vår er fra cirka 35 til 55 år, forteller Rikke Jenssen.

Hold deg oppdatert med våre nyhetsbrev!

Festivalen i 2020 blir den 13. utgaven av Fjordfesten. Og flere av artistene som er presentert for neste års festival, har hatt konsert i Badeparken før. Deriblant Dagny og ikke minst det lokale stjerneskuddet Ina Wroldsen, som er på plakaten for tredje sommer på rad.

Denne gangen skal imidlertid en annen ung kvinne runde av programmet på lørdagskvelden; Gabrielle. Samme dag skal også deLillos by på en time med gamle og nye hits.

Dagen før skal blant annet norske Bigbang og svenske Bo Kaspers Orkester bidra til musikkfesten i Sandefjord.

– Vi har nok aldri hatt et så sterkt program klart så tidlig, så nå er det bare å glede seg, sier Jenssen, som i år har kastet seg på Black Friday-bølgen for første gang.

– Som regel selger vi desidert fleste billetter i ukene rett før festivalen starter, men Black Friday-kampanjen fungerte veldig bra, forteller hun.

Det blir tett mellom høydepunktene på Fjordfesten 2020.
Rikke Jenssen (t.v.) og Hanne Børresen Johansen håper mange får festivalpass til jul i år. Arkivfoto: Byavisa Sandefjord
;