Velkommen hjem til jul!

SANDEFJORD / DESEMBER 2019

Få med deg «Hjem til jul» 20. desember hvis du er på jakt etter ny jobb i Sandefjord. Mange spennende Sandefjords-bedrifter gleder seg til å møte potensielle medarbeidere denne førjulskvelden!

Skjærgård og saltvann, billige boliger, kort vei til det meste og et yrende kulturliv. Mange vet at Sandefjord er et bra sted å bo, men det spennende næringslivet er ikke like godt kjent blant alle.

– Mange flytter til Sandefjord, men for noen kan jobb være et hinder, sier markedsansvarlig Henrik Sandvik i Sandefjord Næringsforening.

– Noen tror at det kun finnes karrieremuligheter i Oslo, men det stemmer ikke. Sandefjord har et levende næringsliv med spennende bedrifter i mange bransjer, og det skal vi vise fram på «Hjem til jul», fortsetter han.

Meld deg på «Hjem til jul» her!

Hjem til jul

* Jobbarrangement i regi av Sandefjord Næringsforening.

* Går av stabelen fredag 20. desember på dHub.

* Tidligere år har cirka 100 deltakere vært med.

* Flere har fått jobb etter et møte denne kvelden.

* Arrangementet er gratis og åpent for alle.

* Blant bedriftene som kommer er Jotun, PwC, Nextcom, Så Lett Data, DNB, Emagine, Cornator, KPMG, Evry, Tenden Advokatfirma, Locus, AQWA, Easyweb, Sandefjord Næringsforening, Gründeriet, dHub og Sandefjord kommune.

* Du melder deg på arrangementet HER.

Cirka 100 unge, håpefulle har deltatt på Hjem til jul de seneste årene. Disse to deltok i fjor. Foto: Sandefjords Blad/Sonia Patella

«Hjem til jul» er et ledd i markedsføringsprosjektet Tenk stort, tenk Sandefjord – som næringsforeningen driver sammen med kommunen og 70 lokale bedrifter – og arrangeres for femte gang.

– Vi inviterer utflyttede sandefjordinger som skal hjem i jula - og andre nysgjerrige - til en hyggelig kveld sammen med representanter fra næringslivet. En rekke Sandefjords-bedrifter vil være til stede og vise seg fram, så her gjelder det å melde seg på og skaffe nyttige kontakter, sier Sandvik.

Pr. 6. desember har bedrifter som Jotun, PwC, Nextcom, Så Lett Data, DNB, Emagine, Cornator, KPMG, Evry, Tenden, Locus, AQWA og Easyweb meldt fra at de vil delta.

– Hvert år har flere fått jobb etter et første møte på Hjem til jul. I fjor fortalte mange av bedriftene om konkrete ledige stillinger - det var veldig bra, legger han til.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det blir kortreist underholdning, hyggelig mingling og servering av god mat, samt muligheter til å kjøpe drikke i baren. 

– I tillegg kommer eiendomsmegler Jahn-Erik Høen fra DNB for å fortelle om boligmarkedet i Sandefjord. Dermed er jobb og bolig – to av de viktigste tingene for de fleste som vurderer å flytte på seg – dekket, avslutter Sandvik. 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!