Velkommen hjem til jul!

SANDEFJORD / NOVEMBER 2019

Drømmer du om ny jobb til jul? For utflyttede sandefjordinger kan ønsket gå i oppfyllelse på dHub denne jula!

Skjærgård og saltvann, billige boliger, kort vei til det meste og et yrende kulturliv. Mange vet at Sandefjord er et bra sted å bo, men det spennende næringslivet er ikke like godt kjent blant alle.

– Mange flytter til Sandefjord, men for noen kan jobb være et hinder, sier markedsansvarlig Henrik Sandvik i Sandefjord Næringsforening.

– Noen tror at det kun finnes karrieremuligheter i Oslo, men det stemmer ikke. Sandefjord har et utall små og store spennende bedrifter i mange bransjer, og det skal vi vise fram på «Hjem til jul» 20. desember, fortsetter han.

Meld deg på «Hjem til jul 2019» her!

Hjem til jul

* Jobbarrangement i regi av Sandefjord Næringsforening.

* Går i år av stabelen 20. desember på dHub.

* Tidligere år har cirka 100 deltakere vært med.

* 20-25 bedrifter ventes å være representert.

* Flere har fått jobb etter et møte denne kvelden.

* Arrangementet er gratis og åpent for alle.

* Du melder deg på arrangementet HER.

Cirka 100 unge, håpefulle har deltatt på Hjem til jul de seneste årene. Disse to deltok i fjor. Foto: Sandefjords Blad/Sonia Patella

«Hjem til jul» er et ledd i markedsføringsprosjektet Tenk stort, tenk Sandefjord – som næringsforeningen driver sammen med kommunen og 70 lokale bedrifter – og arrangeres for femte gang.

– Her inviterer vi utflyttede sandefjordinger som skal hjem i jula til en hyggelig kveld sammen med representanter fra næringslivet. En rekke Sandefjords-bedrifter vil være til stede og vise seg fram, så her gjelder det å melde seg på og skaffe nyttige kontakter, sier Sandvik.

– Hvert år har flere fått jobb etter et første møte på Hjem til jul. I fjor fortalte mange av bedriftene om konkrete ledige stillinger - det var veldig bra, legger han til.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det blir underholdning, mingling og servering av mat, samt muligheter til å kjøpe drikke i baren. Bedrifter som ønsker å delta, kan sende en e-post til henrik@sandefjordnaringsforening.no

– Vi har allerede fått flere påmeldinger, både fra nysgjerrige deltakere og lokale bedrifter. Velkommen, avslutter Sandvik. 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!