Velkommen hjem til jul!

SANDEFJORD / HØSTEN 2019

Drømmer du om ny jobb? I Sandefjord? For utflyttede sandefjordinger kan ønsket gå i oppfyllelse denne jula!

Skjærgård og saltvann, billige boliger og yrende kulturliv. Mange vet at Sandefjord er et bra sted å bo, men det spennende næringslivet er ikke like godt kjent blant alle.

– Det er mange som flytter til Sandefjord. Mye bolig for pengene og enkle hverdager, pluss bra vær og kort vei til det meste, er noe mange ønsker seg, sier markedssjef Henrik Sandvik i Sandefjord Næringsforening.

– Jobb kan imidlertid være et hinder. Flere frykter at alle de gode karrieremulighetene ryker hvis de flytter ut av Oslo, men det stemmer ikke. Vi har et utall små og store spennende bedrifter i mange bransjer, fortsetter han.

Meld deg på «Hjem til jul 2019» her!

Hjem til jul

* Jobbarrangement i regi av Sandefjord Næringsforening.

* Går i år av stabelen fredag 20. desember.

* Tidligere år har cirka 100 deltakere vært med.

* Flere har fått jobb etter et møte denne kvelden.

* Arrangementet er gratis og åpent for alle.

* Du kan melde deg på arrangementet HER.

Cirka 100 unge, håpefulle er ventet å delta på arrangementet 20. desember. Foto: Sandefjords Blad/Sonia Patella

«Hjem til jul» er et ledd i markedsføringsprosjektet Tenk stort, tenk Sandefjord, som næringsforeningen står bak sammen med kommunen og det lokale næringslivet.

«Stort» peker blant annet på mangfold, og med utallige aktiviteter og kampanjer blir nettopp bredden i næringslivet vist fram; her finner du alt fra malingprodusenten Jotun og IoT-kometen GSGroup til advokatfirmaet Tenden og nettbutikken Komplett.

– Vi bruker alle tilgjengelige kanaler for å spre budskapet om de spennende jobbmulighetene i Sandefjord. 20. desember er det primært utflyttede sandefjordinger vi retter oss mot, men det er bare å komme selv om du ikke er født her; flinke folk er alltid velkomne, sier Sandvik.

Denne dagen vil flere lokale bedrifter fortelle om seg selv og knytte kontakt med potensielle medarbeidere. Det blir underholdning, mingling og matservering, og drikke får vi kjøpt i baren. Arrangementet er gratis og åpent for alle - vi gleder oss til å se deg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!