Festivalsommer i Sandefjord - Fjordfesten

Fjordfesten fyller Badeparken med gode konsertopplevelser og høy sosial faktor første helgen i august hvert år. Musikkfestivalen arrangeres midt i Sandefjord senturm, og denne folkefesten har blitt en tradisjon for mange.


Tekst: Hanne Marie Pedersen, juni 2024

Sandefjord er kjent for sitt innholdsrike kulturliv, og en imponerende kulturkalender gjennom hele året. Nå i sommermånedene eksploderer det litt ekstra, og enhver sommerby med respekt for seg selv arrangerer gjerne en festival i løpet av sommeren. I Sandefjord serveres det ikke bare en, eller to festivaler...... Sandefjord har blitt en skikkelig festivalby, og i år klinker vi til med hele FEM store festivaler i løpet av sommermånedene. Her er det virkelig noe for enhver smak og målgruppe. Tenk Sandefjord har vært rundt å snakket med festivalsjefene, i denne artikkelen får du vite litt mer om Fjordfesten

TENK FESTIVAL - TENK SANDEFJORD


Christ Holsten på Fjordfesten. Foto: Fjordfesten

 

Hva er Fjordfesten?

Fjordfesten arrangeres for femtende gang i år. 2. - 3. august blir Badeparken, midt i sentrum av Sandefjord, omgjort til et fantastisk festivalområde. Publikum får 2 dager fylt til randen med store artister og skikkelig god stemning. På lineupen i år står blant annet: ARIF, Chris Holsten, Carola, Ballinciaga, Kjartan Lauritzen og DumDum Boys. På området er det forskjellige konsepter, med blant annet vinbar, DJ-telt og Silent Disco, slik at festivaldeltakerne kan finne sine favoritter.
Dørene åpner tidlig for de minste, som kan leke seg med "Fjordtivoli" med aktiviteter som fotball, ansiktsmaling, fiskedam og andre leker for de minste.  

 

"5 kjappe" om Fjordfesten

Målgruppe?
Fjordfesten er en folkefest i Sandefjord hvor barn, ungdom og voksne kan kose seg sammen.

Hvor mange besøkende venter dere?
Ca 5000 hver dag

Hva kan publikum forvente seg av festivalområdet?
Konseptområdene som har blitt vel etablerte hos oss. VinBar, VIP, FjordTivoli, ØlBar. DrinkBar og BeachBar hvor Djene fyller pausene med fengende rytmer og høy partyfaktor og nytt av året SilentDisco.

Hva må publikum ikke gå glipp av?
Fjordfesten 2024 😉 Lineupen er veldig sterk i år så jeg tror mange kommer til å komme tidlig for å få full valuta for billettene. Men vi tror kanskje Arif, Delara og Kamelen kommer til å overraske mange.

Hva er det dere gleder dere mest til?
Se parken igjen fylle seg med glade, festivalklare publikummere

Badeparken midt i sentrum forvandles til et fantastisk festivalområde. Foto: Fjordfesten
God kok på Fjordfesten. Foto: Fjordfesten

 

LES MER OM DE ANDRE FESTIVALENE I SANDEFJORD HER:

MiniFjorden
Midtåsen kulturfestival
By the Pond
FjordClassics

;