Take over i Sandefjord

Denne høsten skal vi vise fram livet i Sandefjord på en helt ny måte. Ut året skal andre sandefjordinger styre Instagram-kontoen vår.


Med Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet viser vi frem kvalitetene i byen vår, og vi bruker mange kanaler for å spre budskapet. Denne høsten setter vi igang noe nytt; nemlig en såkalt «take over» i sosiale medier.

Fra og med uke 34 og ut året vil andre sandefjordinger styre vår Instagram-konto.

Vi har begynt med sjømatrestauranten Brygga 11, som med fristende fiskeretter og kvasse kniver har budt på japanske dager denne uken. Det har de demonstrert med bilder og filmsnutter på vår konto, merket med hashtaggen #tenksandefjord.

Neste ut er gjøglerteateret Stella Polaris som skal underholde oss med innhold om livet og hverdagen i Sandefjord. 15 ungdommer fra ulike deler av Europa er på besøk denne måneden, og det hele skal avsluttes med forestillingen «Stemmer fra Gogstad» første helgen i september.

Fremover vil Sandefjord Fotball, Jotun, Torp Sandefjord luthavn og flere andre styre Instagram-kontoen vår. Vi håper du følger med - dette blir gøy!

 

Du finner oss på Instagram ved å klikke her!

Små og store sandefjordinger får mulighet til å vise frem byen sin denne høsten. Foto: Jørn Tore Røed
;