Magisk kulturfestival i barnas sommerby!

Produsent og skuespiller Lasse Vermeli gleder seg stort til barnefestivalen MiniFjorden er tilbake i Sandefjord 28. juni til 7. juli.


Tekst: Henrik Sandvik

 

– Vi lærte ekstremt mye da vi arrangerte MiniFjorden for første gang i fjor. Nå gleder vi oss til sommeren, sier Lasse Vermeli.

Sandefjordingen har gjort store produksjoner som Les Misérables på Folketeateret i Oslo, og han har en rolle i TV-serien «Wisting» – som hadde premiere i vinter.

Når sommeren nærmer seg hjemme i Sandefjord, er det imidlertid festivalen MiniFjorden (link til festivalens hjemmeside HER) som gjelder.

– Nå har vi tatt med oss ett år med erfaringer, og jeg er rimelig sikker på at jeg kan si at vi har samlet tidenes beste program, smiler Vermeli.

Møt mennesker som har flyttet til Sandefjord!

MiniFjorden er en kulturfestival for barn og deres familier, og Hjertnes Amfi blir for anledningen bygget om til det Vermeli omtaler som en «magisk eventyrverden midt i Sandefjord».

Kjente oppsetninger som «Lekene slår tilbake», «Alice i Eventyrland», «Star Wårs» (med å) og «Rødhette & Ulven» er på programmet.

– I tillegg smeller vi blant annet til med et storslått åpningsarrangement med kjente artister, og det blir flere overraskelser i festivalområdet, sier Vermeli, og fortsetter:

– Vi har jobbet med dette i ett år, og nå nærmer det seg veldig. Vi gleder oss vanvittig til å ta imot publikummet vårt i sommer.

Finn drømmejobben i Sandefjord!

 

Festivalen hadde et godt besøk under sitt første produksjonsår i fjor. Målet er å få enda flere innenfor dørene i år, og sikre Sandefjords stempel som barnas sommerby.

Festivalarrangøren legger også opp til et bærekraftig fokus.

– Vi ønsker å etablere et kulturarrangement som er miljøvennlig og bærekraftig, plastfritt og grønt. I tillegg til underholdning og aktiviteter for barn og unge, vil vi presentere god, lokal og sunn mat og drikke, frukt og grønnsaker – samtidig som vi fyller hele festivalen med leker og gøy hele dagen med ansiktsmaling, eget MiniBibliotek, rare planter og egen festivaljuice, sier Vermeli, og legger til:

– Vi ønsker hele Sandefjord velkommen til en magisk sommer på MiniFjorden.

Hold deg oppdatert med våre nyhetsbrev!

Lasse Vermeli gleder seg til å ønske barn og unge velkommen til årets festival. Foto: MiniFjorden
Arrangørene bygger om Hjertnes Amfi til et helt eget festivalområde. Foto: MiniFjorden
;