Flotte premier på Fjordfesten

Til helgen kan festivaldeltagere på Fjordfesten finne ut mer om Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet. Supre premiemuligheter blir det også!


Fjordfesten er et av årets høydepunkter i Sandefjord, og vi som jobber med Tenk stort, Tenk Sandefjord gleder oss til å delta. Forhåndssalget av billetter har vært bra denne gangen og værmeldingene er lovende, så det er det nok mange andre som også ser frem til to dager med musikk, fest og moro i Badeparken!

Vi kommer til å være tilstede på festivalen med egen stand. Her kan dere ta en tur i Tenkeboksen vår, og finne ut mer om hva Sandefjord har å by på.

Dere kan også sende en sommerhilsen til venner og kjente fra fotoboksen vår. Her kan alle som har registrert festivalarmbåndet sitt med Facebook-kontoen sin (dette gjøres enkelt på Fjordfestens websider, se mer HER) ta et bilde som automatisk deles i sosiale medier.

I tillegg skal vi i Tenk stort, tenk Sandefjord ha en fotokonkurranse på Instagram i forbindelse med helgens festival. Ved å knipse et bilde, bruke hashtaggen #tenksandefjord og legge det ut på Instagram, er du automatisk med i trekningen av flotte premier. Tusen takk til Sandefjord Fotball, Scandic Park Sandefjord og Torp Sandefjord lufthavn for supre premier.

Vi gleder oss til å se dere i Badeparken, og håper dere kommer innom standen vår:-)

FOLKEFEST: Mange kommer til å ta turen til Badeparken fredag 5. og lørdag 6. august.
;