Ut i markedet med nye boliger

Hjertnes Eiendom lanserer nå to nye boligprosjekter. – Det blir veldig spennende. Det er to meget gode prosjekter som vi har stor tro på, sier eiendomssjef Pål Badski.


Tekst: Henrik Sandvik
Illustrasjoner: Hjertnes Eiendom

 

Hjertnes Eiendom ferdigstilte nylig prosjektet Vesle Hauan, der 18 romslige leiligheter er fordelt på to sentrumsnære bygg. 17 av leilighetene er solgt, og nå går selskapet i gang med nye satsinger to andre steder i Sandefjord.

I Skogridderveien på Gjekstad bygger selskapet 20 moderne familieboliger.

3 kilometer fra sentrum – innerst i en blindvei i et etablert villastrøk – blir et tidligere småbruk bygget om til 7 eneboliger og 13 leiligheter. Det skal også anlegges utearealer med blant annet lekeplass og gjesteparkering.

– Her kommer det til å bli et trivelig bomiljø, sier eiendomssjef Pål Badski i Hjertnes Eiendom.

Han er positiv til utviklingen i boligmarkedet i Sandefjord.

– Det er mange leiligheter i «luksusprosjekter» for salg for tiden, men dette er annerledes. Dette er rimeligere boliger for folk flest, forteller Badski.

 

Registrer deg her hvis du ønsker å bli oppdatert om ledige jobber og livet i Sandefjord for øvrig!

– Moderne uttrykk

Eneboligene blir cirka 132 kvadratmeter store, og går over to plan. Hver enhet får carport og stor sportsbod, samt store vestvendte balkonger eller markterrasser og egen hageflekk.

Prisene vil ligge på cirka 4,5 millioner kroner.

– Det er lagt stor vekt på å skape en arkitektur som gir boligene et stilrent uttrykk, sier Badski.

De 13 leilighetene skal fordeles på tre bygg, og størrelsen vil gå fra 78 til 91 kvadratmeter. Åtte av leilighetene får tre soverom og toppleilighetene får ekstra stor takhøyde i stue og kjøkken. Leilighetene kommer til å koste fra cirka 2,5 millioner kroner.

– Vi har utviklet arealeffektive leiligheter med tidsriktig arkitektur, sier Badski.

Han håper prosjektet kan være innflytningsklart i 2018, men alt avhenger av salget.

 

Nysgjerrig på næringslivet i den nye kommunen? Bli oppdatert med vårt magasin iSandefjord!

Store utsiktsleiligheter

Også på Vesterøya skal Hjertnes Eiendom ut med nye boliger. «Tangenlia» er et lite og intimt boligprosjekt med seks store leiligheter fordelt på tre plan. Bygningen trappes inn i terrenget, og det blir parkering i underetasjen.

Leilighetene blir fra 115 til 162 kvadratmeter brutto og får blant annet store balkonger og heis opp fra garasjeanlegget. Prisene vil være fra cirka 5 mill. kroner.

– I tråd med våre erfaringer fra boligmarkedet har vi utviklet boliger med store oppholdsarealer, god takhøyde, flere oppholdssoner og store vinduer mot syd som gir god romfølelse og som lar den fantastiske utsikten slippe inn, sier Badski.

– Dette er en sjelden anledning på Vesterøya. Prosjektet er unikt fordi vi bygger få, men store leiligheter. Vil man bo i leilighet på Vesterøya, er det ingen tilsvarende muligheter, fortsetter han.

Planlagt oppstart for «Tangenlia» er høsten 2017. Det ventes at leilighetene er innflytningsklare i løpet av 2018.

 

Les mer på hjertnes.com

I Skogridderveien på Gjekstad i Sandefjord skal Hjertnes Eiendom bygge 20 moderne familieboliger.
Hjertnes Eiendom skal bygge store utsiktsleiligheter i prosjektet «Tangenlia» på Vesterøya i Sandefjord.
;