Dobling for Fjordfesten

Festivalpassene til Fjordfesten 2019 går unna. Ett av årets store trekkplastre er «The September When» - og snart slipper arrangøren headlineren på fredag.


Tekst: Henrik Sandvik

– Vi ligger godt an. Billettsalget er 97 prosent bedre enn på samme tid i fjor, sier Hanne Børresen Johansen.

– Nå må vi bare sørge for at salget fortsetter å holde bra fart. Målet er 1.000 flere solgte billetter enn i fjor, forteller Rikke Jenssen.

2. og 3. august drar duoen i gang festival i Badeparken for 12. gang. Som tidligere blir det blant annet tivoli for barna, diverse barer og et stort spiseområde, samt ikke minst et variert konsertprogram.

Finn drømmejobben i Sandefjord!

Første helgen i august i fjor deltok 10.000 publikummere på Fjordfesten. Muligheten for å sikre seg rabatterte billetter for årets festival løp ut 1. juni, og mange benyttet av seg av muligheten.

I regi av Tenk stort, tenk Sandefjord kan du sikre deg gratis adgang til festlighetene. Tagg Instagram-bildene dine med #tenksandefjord i sommer, og du er med i trekningen av seks festivalpass!

Et annet alternativ er FjordBizz, som er et festival-vorspiel i regi av Sandefjord Næringsforening. Her blir det både faglige innlegg, mingling og en liten båttur, og du kan lese mer om arrangementet HER.

 

Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet vårt!

I mai slapp Fjordfesten-arrangørene nyheten om at «The September When» kommer til Sandefjord.

Stavanger-bandet med Morten Abel i spissen legger ut på Norges-turné i sommer, og skal åpne lørdagsprogrammet i Badeparken.

Den dagen kommer også Minor Majority, Onkl P, DumDum Boys og Ina Wroldsen. På fredagsprogrammet står de nye gitarkameratene (Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Aksel Holm), Loveshack og Julie Bergan.

– I tillegg blir det lokale artister på scenen begge dager, og nå mangler vi bare å slippe headlineren på fredag. Vi vet hvem det blir og gleder oss stort, men får dessverre ikke si hvem det er før i juli, sier Børresen Johansen.

Fjordfesten-arrangørene håper på mer enn 11.000 publikummere og topp stemning første helgen i august. Foto: Martin Litwicki
The September When er ett av flere trekkplastre under Fjordfesten 2019. Foto: Scream Media

Fjordfesten

* Musikk- og folkefest i Sandefjord.
* Arrangeres i Badeparken 2. og 3. august.
* Går i år av stabelen for 12. gang.
* Har en tydelig familieprofil og mange folkekjære artister.
* I år kommer blant andre Ina Wroldsen, Loveshack, Minor Majority, Onkl P, DumDum Boys og The September When.
* Billetter og info finner du på www.fjordfesten.no.

;