Attraktive boligpriser - hele året!

I Sandefjord får du mye bolig for pengene. Hyggelige priser og stort tilbud av både eneboliger og leiligheter – samt et sunt og stabilt marked – gjør byen attraktiv året rundt.


Tekst: Henrik Sandvik

Norske boligpriser steg med 3,3 prosent i januar 2020, ifølge meglerorganisasjonen Eiendom Norge. Det er imidlertid store forskjeller her til lands.

Mens prisene klatrer til stadig nye rekordnivåer i Oslo, er det betydelig mye hyggeligere å være på boligjakt langs Vestfold-kysten.

– Sammenlignet med Oslo og andre storbyer, opplever vi ikke de store oppgangene og derfor får vi heller ikke de tunge nedturene, sier Gunn Ramberg i eiendomsselskapet A/S Thor Dahl, som jevnlig legger nye leilighetsprosjekter ut i markedet.

Finn drømmejobben i Sandefjord!

Eiendomssjef Thomas Hagen i Hjertnes Eiendom – en annen toneangivende aktør i Sandefjords eiendomsmarked – deler denne oppfatningen.

– Vi har et sunt marked med god balanse mellom tilbud og etterspørsel, og har hatt stabil prisutvikling gjennom flere år. Her kan man finne bedre boliger til lavere priser, sier Hagen, og fortsetter:

– Hvis man selger man en liten leilighet sentralt i Oslo, kan man anskaffe seg en enebolig i Sandefjord med nærhet til sjø, barnehager og en sjarmerende by med et bredt servicetilbud.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Ramberg forteller blant annet om god etterspørsel etter nye og brukte leiligheter ved sjøen. Selskapet har nettopp solgt siste enhet i byggetrinn 1 av et prosjekt på Langestrand.

– I tillegg til kunder fra Sandefjord selger vi leiligheter til folk fra mange deler av landet, sier Ramberg, som selv har flyttet hit fra Trøndelag.

A/S Thor Dahl legger byggetrinn 2 ut for salg om kort tid, og er i ferd med å regulere flere områder som til sammen vil gi plass til 250 nye boliger i årene som kommer.

Hagen forventer høy omsetning fremover. Dette kommer blant annet på grunn av at enkelte prosjekter ferdigstilles og nye kommer ut i markedet.

– Dette vil igjen gjøre at mange bruktboliger skal ut i markedet. Vi tror derfor det er gode muligheter for boligkjøpere som jakter på det perfekte hjem, sier Hagen, og legger til:

– I Sandefjord er det mange som nyter late sommerdager på hytta, men hvorfor ikke bo der hele året? Dette blir et valg om livskvalitet og hvilken livsstil man ønsker for seg og sine.

Det er høy etterspørsel og et godt tilbud av sjø- og sentrumsnære leiligheter i Sandefjord. Illustrasjon: A/S Thor Dahl
Du får mye bolig for pengene i Sandefjord. Her fra et nylig ferdigstilt leilighetsprosjekt i Tangenlia. Foto: Hjertnes Eiendom
;