Hvem er Sandefjords modigste bedrift?

Sandefjord kommune, PwC og Sandefjord Næringsforening etablerer nå Tenk stort-prisen. Èn Sandefjords-bedrift vil stå igjen som vinneren, og alle kan nominere sin favoritt!


Det skjer veldig mye bra i næringslivet i Sandefjord, og nå skal noen som virkelig fortjener det få litt ekstra oppmerksomhet; vi etablerer en Tenk stort-pris!

Målet er å hedre en Sandefjords-bedrift som har utmerket seg positivt – for eksempel ved å satse på nye områder, investere i noe nytt eller oppnå noe spesielt. Prisen vil bli delt ut årlig, og kategorien i 2019 er «Årets modigste bedrift».

Du kan nominere din favoritt HER!

Prisutdelingen blir på frokostmøtet til Sandefjord Næringsforening (SNF) 17. desember. Frem mot det vil en uavhengig jury ha gått gjennom alle forslag, før fem finalekandidater blir presentert i Sandefjords Blad og på sidene til SNF. 

SNF delte tidligere ut «Hjerte for byen»-prisen sammen med Byavisa og PwC, men denne kåringen døde ut for to år siden da Byavisa la ned sin virksomhet i Sandefjord.

Nå er det på høy tid å etablere en ny pris, mener prosjektleder Henrik Sandvik i Tenk stort, tenk Sandefjord.

– Denne høsten er det nøyaktig fire år siden ordene «Tenk stort, tenk Sandefjord» ble ytret høyt for første gang, og siden har vi gjort et utall forskjellige markedsføringsaktiviteter for å fortelle om alt det positive som skjer ute i bedriftene, sier Sandvik, og fortsetter:

– Prosjektet bidrar til at bedriftene våre har hentet topp kvalifiserte medarbeidere og at nye virksomheter har etablert seg her. I tillegg er prosjektet med på å bygge stolthet og kunnskap lokalt, og nå synes vi at en Tenk stort-pris er et naturlig neste steg.

Han krysser fingrene for mange innsendte forslag.

– Vi håper å skape skikkelig engasjement rundt dette, så her er det bare å sende inn forslag!

Alle kan sende inn forslag når Sandefjords modigste bedrift skal kåres, forklarer prosjektleder Henrik Sandvik. Foto: Heimar Design

Tenk stort-prisen

* Årlig kåring i næringslivet i Sandefjord.

* Styres av SNF, Sandefjord kommune og PwC.

* Kriteriene samsvarer med det som ligger til grunn for Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet; nemlig at bedrifter i Sandefjord har lang historie for å våge, satse og ha høye ambisjoner.

* Alle kan nominere sin favoritt.

* Vinneren utpekes 17. desember.

;