Hedda fikk "jobb til jul"

I fjor ble Hedda Zimmermann Børresen tipset av en venninne om Hjem til jul. Hun hadde ett semester igjen av Bachelorstudiene, og det var perfekt tidspunkt å begynne å kikke etter jobb.


Tekst: Hanne Marie Pedersen, Desember 2023

Utdannelse: Bachelor i økonomi og ledelse, USN Horten
Selskap: Handelsbanken
Tittel: Privatrådgiver

Hedda (22) har alltid hatt et ønske om å jobbe i hjembyen, og hun gikk på Hjem til jul for å se hvilke muligheter som finnes på jobbmarkedet i Sandefjord. På Hjem til jul traff hun Handelsbanken som hun hadde hatt litt dialog med tidligere, og nå fikk hun muligheten til å bli enda bedre kjent med dem. Hun var tydelig på at hun veldig gjerne ville jobbe hos dem, og etter Hjem til  jul gikk det slag i slag. I april startet hun i en studentvikarstilling i Handelsbanken i Skien. Ikke lenge etter ringte Hans Jørgen Ormar, banksjefen i Handelsbanken Sandefjord, og hun ble tilbudt fulltidsstilling som Privatrådgiver i Sandefjord.  

Hvordan vil du beskrive Hjem til jul?
- Det var utrolig god stemning på Hjem til jul, og det virket som alle hadde lyst til å snakke med alle. Jeg følte meg veldig sett. Jeg opplevde bedriftene som veldig oppsøkende og interesserte i å komme i kontakt med oss jobbsøkerne. Jeg hadde sjekket ut bedriftene på forhånd, og pekt meg ut de som var mest relevante i henhold til min bakgrunn. 

Hva er det beste med Hjem til jul?
- Det var en veldig fin kombinasjon av å både møte venninnene som kommer hjem til jul, og samtidig gjøre noe som er veldig nyttig. Både mingle og treffe potensielle arbeidsgivere var en skikkelig god kombo. Små giveaways fra bedriftene er jo alltid hyggelig, og så likte jeg at det var rett før jul, så fikk vi litt julestemning på kjøpet.

Hva er det beste med jobben din og selskapet?
- Her er det skikkelig bra læringsmiljø blant de ansatte, og alle hjelper hverandre. Jeg møter mange ulike mennesker og utfordringer som gjør at jeg hele tiden må holde meg oppdatert og ta til meg ny læring. Det er høyt tempo, og ting rekker aldri å bli kjedelig. Handelsbanken er en veldig inkluderende arbeidsgiver, som ønsker å videreutvikle de ansatte. Du får mulighetene dersom du tar initiativ, og bedriften ønsker at du skal lykkes. Jeg trives veldig godt her.

Hva er det beste med Sandefjord? 
Ingenting slår sommeren i Sandefjord. Jeg tenker at vi er skikkelig bortskjemte med både været og alle strendene vi kan velge mellom. Det er kort vei til alt, og selv om det er mindre by, har vi liksom alt vi trenger. Det er egentlig ikke så mye jeg savner her, men kunne kanskje ønsket meg litt bedre shopping.

Hedda gleder seg til Hjem til jul i år også, men denne gangen står hun på andre siden av bordet – på stand for Handelsbanken.

Meld deg på Hjem til jul 2023 her!

Hedda fikk jobb i Handelsbanken etter Hjem til jul 2022
Handelsbanken har flotte lokaler med sjøutsikt på brygga i Sandefjord
;