Nå skal vinneren kåres!

70 kandidater ble foreslått gjennom høsten og fem finalister står igjen; fredag 13. desember skal vi kåre Sandefjords modigste bedrift!


Tekst: Henrik Sandvik

Med Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet markedsfører vi livet og jobbmulighetene i Sandefjord, og høsten 2019 har vi etablert noe nytt; Tenk stort-prisen. 

Dette planlegger vi å gjøre til en årlig seanse, og denne gangen har vi vært på jakt etter Sandefjords modigste bedrift. Altså en bedrift som har investert, bygget, utviklet eller på en annen måte utmerket seg spesielt.

En slik pris bidrar positivt på mange måter, blant annet til å skape entusiasme og stolthet. Fornøyde kunder - eller i vårt tilfelle fornøyde innbyggere - er de beste ambassadører for enhver virksomhet som selger og/eller markedsfører noe, og det har vært utrolig gøy å se hvor mye positivitet denne prisen har skapt.

Meld deg på «Hjem til jul 2019»!

Gjennom høsten har «folket» foreslått mer enn 70 unike bedrifter, og denne listen har vår eminente jury tatt for seg. Juryleder Anita Krohn Traaseth har hatt med seg kommunikasjonstoppen Kjell Terje Ringdal og NHO Vestfold Telemark-sjef Kristin Saga, og de har kommet frem til et finalefelt med fem kandidater:

* Color Line
* Grans Bryggeri
* Matbørsen
* NTS Bygg
* Pilot Flight Academy

De nominerte og ikke minst vinneren skal vi presentere og gjøre stas på fredag 13. desember, på julefrokosten til Sandefjord Næringsforening. Det er mer enn 270 påmeldte til arrangementet, så dette blir stort!

Hold deg oppdatert med våre nyhetsbrev!

 

Grans Bryggeri, NTS Bygg, Pilot Flight Academy, Matbørsen og Color Line er de fem finalistene til Tenk stort-prisen 2019.

Tenk stort-prisen

* Årlig pris som deles ut av Sandefjord Næringsforening, med PwC, Sandefjord kommune og Sandefjords Blad som samarbeidspartnere. 
* Et ledd i markedsføringsprosjektet Tenk stort, tenk Sandefjord. 
* I 2019 er vi på jakt etter «Sandefjords modigste bedrift». 
* 70 kandidater har blitt til et finalefelt med fem bedrifter; Color Line, Grans Bryggeri, NTS Bygg, Matbørsen og Pilot Flight Academy.
* Vinneren vil bli utropt på frokostmøtet til Sandefjord Næringsforening fredag 13. desember.

;