Storsamling i byens storstue

Er du nysgjerrig på næringslivssatsingen i Sandefjord? Da bør du komme på storfrokostmøtet på Hjertnes 16. januar!


Sandefjord kommune og Sandefjord Næringsforening samarbeider tett på mange områder, og nå er det klart for nok et felles arrangement.

Onsdag 16. januar er det storfrokostmøte på Hjertnes. Tidligere år har hele 400 deltakere kommet på dette gratisarrangementet, og også denne gangen er alle hjertelig velkomne.

STED: Hjertnes
DATO: Onsdag 16. januar
TID: Kl. 07:30 - 10:15
VERTSKAP: Sandefjord kommune
PÅMELDING: Gjøres på Sandefjord Næringsforenings websider
PÅMELDINGSFRIST: 15. januar kl. 12:00

Ordfører Bjørn Ole Gleditsch skal orientere om den generelle utviklingen i kommunen, og vi skal også høre hvordan kommunen jobber fram nye digitale tjenester for oss som bor og jobber her. Videre skal vi få inspirasjon fra Bærum kommune, som ligger langt framme innen innovative løsninger og digitale tjenester for innbyggerne sine. Det er ordfører Lisbeth Hammer Krogh som skal fortelle hvordan de jobber. Torgeir Waterhouse fra IKT Norge kommer for å presentere noen av de spennende mulighetene som finnes innen digitalisering og smart city-løsninger. Til slutt skal adm. direktør Cathrine Stensland i kommunikasjonsbyrået Metro Branding fortelle hvorfor vi i Sandefjord bør fortsette med omdømmebygging og markedsføring; det nytter ikke å være god hvis ingen vet om det!

Deltakerne blir også servert kortreist og hyggelig underholdning – samt frokost, kaffe og gode muligheter for å mingle og treffe nye og gamle kjente.

Hold deg oppdatert om jobbmulighetene i Sandefjord!

Foredragsholderne som kommer er (oppe fra venstre og med klokken) Torgeir Waterhouse, Lisbeth Hammer Krogh, Bjørn Ole Gleditsch og Cathrine Stensland.
;