Stor stas med storfrokost!

450 morgenfugler, topp stemning og gode foredragsholdere ga en god start på frokostmøteåret 2020 for medlemmene i Sandefjord Næringsforening.


Storfrokostmøte på Hjertnes Kulturhus i januar har blitt en tradisjon i Sandefjord Næringsforening. Så også i år; for fjerde gang ble det nye frokostmøteåret åpnet med Sandefjord kommune som vertskap, og oppmøtet var upåklagelig.

Temaet var «Nye muligheter», og hele 450 deltakere ble det denne gangen. 

Frokostmøtet var dermed den største SNF-samlingen noensinne.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Etter registrering, frokost og mingling i foajeen bar det inn i storsalen, og første foredragsholder var Torbjørn Røe Isaksen.

Røe Isaksen presenterte muligheter og utfordringer for næringslivet anno 2020. Internasjonale konflikter preger også oss – på lik linje med ny teknologi, integreringsutfordringer, utenforskap og andre aspekter.

Deretter overtok vertskapet på scenen. Ordfører Bjørn Ole Gleditsch fortalte om det første året med strategisk næringsplan i Sandefjord kommune. Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud presenterte hvordan det egentlig står til – det er både positive trekk å glede seg over og forbedringspotensial å jobbe videre med – før næringssjef Jan Erik Hvidsten fortalte hvordan hans avdeling jobber. Her er de store prosjektene Gründeriet og Tenk stort, tenk Sandefjord sentrale. 

Søk blant ledige stillinger i Sandefjord!

Politisk direktør Mari Sundli Tveit fra NHO tok oss innom lokal næringslivshistorie, grønne vekstbransjer og globale muligheter, før vi fikk et musikalsk pusterom. Lisa Camilla Støren på vokal og Sandar Kossvold Kolstad på klaver – som til daglig går på musikklinja på SVGS – underholdt på strålende vis.

Etter underholdningsinnslaget, ble næringsforeningens påtroppende daglig leder presentert (du kan lese mer om Ingebjørg Tollnes HER). 

Til slutt i hovedprogrammet var det duket for Maria Amelie, den russiskfødte journalisten som ble landskjent da hun kom til Norge som asylsøker i 2002. Amelie snakket om hvor viktig det er å satse på gründere med innvandrerbakgrunn, noe hun også har skrevet bok om.

 

Sandefjord Næringsforening er en viktig og attraktiv møteplass for bedriftene i regionen. Hvis du er interessert i arrangementene, finner du aktivitetskalenderen HER.

450 deltakere fikk med seg frokost, nettverksbygging og foredrag på storfrokostmøtet på Hjertnes 16. januar. Foto: Eivinn Ueland
Maria Amelie var siste foredragsholder ut, og snakket om behovet for å støtte gründere med innvandrerbakgrunn. Foto: Eivinn Ueland

Sandefjord Næringsforening

* SNF arbeider på vegne av næringslivet i regionen, etter følgende tre strategiske satsingsområder:

Fremme næringsvekst, bygge forretningsnettverk og tilføre ny kunnskap.

* Har 570 medlemsbedrifter i alle størrelser og bransjer.

* Arrangerer ca. 30 medlemssamlinger gjennom året. 

* Driver prosjektene Gründeriet og Tenk stort, tenk Sandefjord.

;