Rekordstor interesse

I år er det rekordstor interesse for å være med på Hjem til jul. De som har sikret seg plass er heldige, ventelisten er allerede lang.


På Hjem til jul får jobbsøkere og nysgjerrige muligheten til å treffe spennende bedrifter fra mange ulike bransjer, og få en smakebit på de mange og varierte jobbmulighetene som finnes i Sandefjord. I år samles næringsliv og jobbsøkere seg på Hjem til jul for åttende gang, og etter flere år med digitalt arrangement er det endelig mulig å treffes fysisk igjen. 

"Årets hyggeligste jobbintervju", har blitt til "årets mest ettertraktede jobbintervju".

Det er omdømmeprosjektet Tenk Sandefjord som står bak arrangementet, og prosjektleder for Tenk Sandefjord, Hanne Marie Pedersen, kan fortelle at pågangen har vært rekordstor.   
" Interessen for årets arrangementet har vært enorm. Vi har måttet si nei til flere bedrifter og det er allerede lang venteliste for kandidatene. Dette viser hvor viktig dette arrangement er, både for bedriftene og jobbsøkerne." 

Årets arrangement finner sted på Pir4, 22. desember klokken 18:00. 

Dersom du ikke har meldt deg på, men håper på en plass, kan du skrive deg på venteliste her

Hjem til jul er en uformell og hyggelig førjulskveld med mål om å gi en smakebit på det spennende og varierte næringslivet og jobbmulighetene i Sandefjord. 
Arrangementet er gratis.  

 

Her finner du oversikt over ledige jobber i Sandefjord

;