Musikk, møter og fotballfest

24. mars går Sandefjord Fotball, Fjordfesten og Sandefjord Næringsforening sammen om å arrangere en spennende helg i Jotunhallen.


Møtecup er et helt nytt arrangement i Sandefjord, og vi er sikre på at det blir en spennende dag i Jotunhallen. Sandefjord Fotball, Fjordfesten og Sandefjord Næringsforening samarbeider for første gang, og de tre har gått sammen om å lage en dag med mingling, nettverksbygging, musikk, fotball og sosialt samvær.

Block Watne/OBOS er generalsponsor for møtecupen, og konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj skal åpne arrangementet. Deretter vil det gå slag i slag.

Totalt 156 næringslivsrepresentanter fra nærmere 80 har meldt seg på. Hver bedrift har kunnet stille med to ansatte, hvorav minst en av deltakerne må ha beslutningsmyndighet. Hver bedrift har fått mulighet til å markere seks bedrifter de ønsker møte med, og i tillegg blir samtlige satt opp med ytterligere seks møter.

Dette betyr 12 møter totalt på noen effektive ettermiddagstimer - snakk om godt utbytte av en fredag! I tillegg kommer meget gode muligheter for ytterligere mingling mellom møtene, her vil de fleste være i modus til å knytte nye kontakter og definere nye samarbeidsmuligheter.

 

Er du nysgjerrig på mulighetene i Sandefjord? Les mer i vårt magasin Prospekt Sandefjord!

Når næringslivsarrangementet er over, blir det after-work med mat og drikke. Kort tid etterpå åpner dørene for publikum, og 18:15 er det klart for nok et høydepunkt.

Dette skjer én uke før seriestarten i Eliteserien, og Sandefjord Fotball skal arrangere sitt kick-off denne kvelden. Og deltakerne på møtecupen kan delta her også.

Det samme gjelder for den siste etappen på fredagskvelden. Fra klokken 20.00 og utover blir det tre konserter i Jotunhallen; med Silya, Loveshack og D´Sound). Konsertdelen inngår i Vinterfestivalen - som håndteres av Fjordfesten-arrangørene. Dette fortsetter dagen etter, og det blir gode muligheter for store konsertopplevelser også på lørdag.

Billetter fås kjøpt hos TicketMaster, for eksempel ved å klikke HER, og programmet for lørdagen er som følger:

19:00 Paperboys
20:30 Cezinando
22:00 Julie Bergan
23:30 Donkeyboy
00:45 DJ Jensen & Westergren.

Her er det bare å glede seg til en annerledes helg i Sandefjord!:-)

 

Registrer deg her hvis du ønsker å bli oppdatert om ledige jobber og livet i Sandefjord for øvrig!

Sandefjord Fotball håper på flere jubelscener i år. Fotballaget markerer sesongstarten med sitt kick-off fredag. Foto: SF
;