Ferdigmat på høygir

Matbørsen stuper inn i november med hendene fulle. 30 ansatte fra 11 nasjoner vil levere 350.000 «Fersk & Ferdig»-pakker den neste måneden!


Tekst: Henrik Sandvik

– Vi klarer cirka 15.000 pakker om dagen, sier driftsleder Marius Fadum i Matbørsen.

Ferdigmatprodusenten på Borgeskogen er på vei inn i høysesongen, og medarbeiderne på pakkeavdelingen til «Fersk & Ferdig»-konseptet har travle dager.

– «Fersk & Ferdig» er en egen merkevare for NorgesGruppen. De mest populære produktene er lys lapskaus, elgkarbonader og tikka masala, sier Fadum.

Gjennom året for øvrig leverer selskapet om lag 250.000 pakker i måneden til butikker land og strand rundt. Nå sørger kampanjer og julesesong for at den iherdige avdelingen har ekstra mye å gjøre.

– I november forventer vi å levere 350.000 «Fersk & Ferdig»-pakker til butikkene, og det er gøy å se hvor godt de jobber. Vi har 30 medarbeidere fra 11 forskjellige nasjoner i denne avdelingen, og de får ut masse mat til kundene våre, sier Fadum.

– Hva går det mest av når vi kommer enda nærmere jul?

– Da er juletallerken og medisterkaker med surkål de mest populære rettene. Mange gleder seg allerede til jul, og det er flott at de kan gjøre ventetiden bedre med julemat fra Matbørsen.

 

Meld deg på «Hjem til jul 2019»!

Det er ekstra travle dager hos Matbørsen på tampen av året. Her er noen av de 30 medarbeiderne som har hendene fulle i november og desember. Foto: Matbørsen

Matbørsen

* Matprodusent på Borgeskogen i Sandefjord. 

* Produserer lasagne, karbonader, omeletter, lapskaus, gryteretter og annen ferdigmat.

* Har cirka 200 ansatte og en årlig omsetning på om lag 700 millioner kroner.

* Ble etablert i 1994, og er heleid av NorgesGruppen.

;