Hjem til jul 2022

"Hjem til jul" er arrangementet for deg som leter etter jobb, skal lete etter jobb eller rett og slett er nysgjerrig på jobbmarkedet i Sandefjord.


Tekst: Hanne Marie Pedersen l November 2022

Enten du er utflyttet Sandefjording, bor i Sandefjord eller kanskje vurderer mulighetene for flytte til Sandefjord bør du få med deg dette arrangementet.

Hjem til jul er en uformell og hyggelig førjulskveld med mål om å gi en smakebit på det spennende og varierte næringslivet og jobbmulighetene i Sandefjord. 

Hjem til jul arrangeres for åttende gang, og etter 3 digitale versjoner gleder vi oss stort til å endelig kunne invitere til fysisk arrangement igjen. Denne kvelden samler vi spennende bedrifter i Sandefjord som er på jakt etter nye medarbeidere, og du får mulighet til å bli kjent med næringslivet på en litt annerledes måte. Dette er en unik mulighetene til å møte bedriftene ansikt til ansikt, og gjennom Hjem til jul ønsker vi å skape en arena hvor ansettelsesprosessen starter med noe annet enn kun en polert CV og søknad. Det blir tid til å treffe de ulike bedriftene på stand, samt å høre de gi en kort pitch fra scenen om hva de kan tilby fremtidige kollegaer. 

Det vil servert mat og du har mulighet til å kjøpe drikke i baren. Hjertelig velkommen til mingling, underholdning, DJ, mat og en smakebit av næringslivet i Sandefjord. Det er plass til 150 personer på dette arrangementet, så vær rask for å sikre deg plass. 


Arrangementet er gratis.  

Meld deg på her

 

HJEM TIL JUL 2022

DATO: 22. desember

STED: Pir4

TID: 18:00 - 22:00

SERVERING: Buffet

KLIKK HER FOR PÅMELDING

;