Ansetter i hele Europa

GSGroup fra Sandefjord gjør det skarpt innen mobile datafangstløsninger, og har de siste månedene ansatt over 30 personer rundt om i hele Europa.


Tekst: Henrik Sandvik

Big data, datafangst, sporing, teknologi, informasjon og digitalisering; alle buzz-ordene matcher virksomheten til GSGroup, som startet opp i 1992 og i dag har kontorer på 13 ulike lokasjoner rundt om i Europa.

Hovedkontoret skal imidlertid forbli i Sandefjord, og nylig samlet selskapet nyansatte fra seks forskjellige land til introduksjonsdager i Norge.

– Våre nyansatte skal være med å forme fremtiden til selskapet, derfor er det viktig at vi gir dem en best mulig start! Den individuelle opplæringen er forskjellig avhengig av hvilke roller som skal fylles, men via slike samlinger får alle våre nye kollegaer den samme introduksjonen og grunnkunnskapen om GSGroup, sier adm. direktør Espen Virik Ranvik.

Bygge felles kultur

Hovedmålet med å invitere nyansatte til en slik samling, er å gi alle en felles innsikt og forståelse for selskapets verdigrunnlag, kultur og historie. Å skape en samlende bedriftskultur, er viktig for videre vekst og suksess i fremtiden.

– Veldig mange av våre ansatte jobber i flerkulturelle team. At vi bygger relasjoner på kryss og tvers av landegrenser er derfor utrolig viktig for å legge grunnlaget for effektiv kommunikasjon og arbeidsflyt i fremtiden, forklarer Virik Ranvik.

Selv om GSGropup har store vekstambisjoner og ekspanderer over hele Europa, er det viktig for selskapet å holde fast på egenarten sin og beholde hovedkontoret sitt i Sandefjord der det hele startet.

Derfor er det en sentral del av opplæringsløpet til selskapet å invitere nye medarbeiderne fra hele Europa til Norge.

– Det er her det meste av nye produkter utvikles, produseres og det var her det hele startet. Det er viktig for alle ansatte å ha et forhold til. Samtidig er det jo alltid hyggelig å vise frem alt det fine vi har i Norge til folk fra andre land, sier Virik Ranvik.

Sandefjord har mye å by på. Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Ser fremover

Samlingen ble avsluttet med middag i nasjonalromantiske omgivelser på Frognerseteren. Og skal vi tro på tilbakemeldingene, var det en topp motivert gjeng som satte seg på flyet tilbake til sine respektive land.

– En slik samling bidrar til å skape mye engasjement og motivasjon hos de ansatte som nå er klare for å bidra rundt om i Europa. Og med den økte digitaliseringen og etterspørselen etter våre tjenester, trenger vi stadig flere dyktige folk. Så det er nok ikke lenge til vi må ha en slik samling igjen, avslutter Virik Ranvik.

Klikk her for å finne ledige jobber i Sandefjord!

God stemning da adm. direktør Espen Virik Ranvik inviterte sine nye medarbeidere til Sandefjord.
Selskapet skal og vil holde til i Sandefjord, lover ledelsen.

GSGroup

* Ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger.

* Ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord.

* Konsernet har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Helsinki og nå Hamburg.

* Har lagt bak seg nok et rekordår med stor vekst og omsatte for nærmere 195 millioner kroner i 2017.

;