Ledige lokaler og tomter

Sandefjord er nå med på oversikten til Arealguiden – et nyttig verktøy for bedrifter på flyttefot og deg som ønsker å etablere ny næringsvirksomhet i kommunen vår.


Arealguiden er en portal med oversikt over tilgjengelige næringsarealer i ulike regioner. Portalen er opprinnelig utviklet av Greater Stavanger, og Vestfold og Sandefjord er nå inkludert i oversikten.

Klikk her for å se tilgjengelige næringsarealer i Vestfold.

På Arealguiden får bedrifter på flyttefot en enkel oversikt over tilbudet av næringsarealer i det aktuelle området. Her finner du tomter og lokaler som møter bedriftens spesifikke behov, både når det gjelder type areal, avstand til flyplass, tilgang til kai og lignende.

Videre får de ulike kommunene vist frem sine kvaliteter som lokaliseringssted, og det er også linker videre til de ulike eiendomsaktørene som tilbyr tomter eller lokaler. På den måten kan bedrifter enkelt komme i kontakt med selger.

Arealguiden har omlag 1.000 besøk hver måned, og eiendomsaktører som ønsker en oppføring i portalen kan ta kontakt med administrasjonen i Greater Stavanger.

 

Kartet her på siden viser følgende områder:

1) Borgeskogen
2) Torp næringsområde
3) Kullerød
4) Fokserød
5) Pindsle/Skolmar
6) Sentrum/byen
7) Andebu

;